MarktPlaza

Opel Meriva - 1.4 TURBO 120PK BLITZ+ | NAVI | XENON | LEDER | LED | PDC | AGR | 16" LMV | CAMERA | W

785x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2016 - apr 2017
Modelcode: B
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 175 Nm
GVW: 1.930 kg
Afmetingen (LxBxH): 430 x 181 x 162 cm
Wielbasis: 264 cm
Tankinhoud: 54 liter
Acceleratie (0-100): 11,3 s
Topsnelheid: 188 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
CO2 uitstoot: 124 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achteruitrijcamera
- Armsteun
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Blitz-pakket
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfortstoel(en)
- Connected services
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- Koplampen adaptief
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Multimedia systeem
- Navigatie-pakket 1
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Reservewiel
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel met leer bekleed
- Stuurwiel multifunctioneel
- Stuurwiel verwarmd
- Voorstoelen verwarmd
- Warmtewerende voorruit
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Dakdraagsysteem
- Derde remlicht
- MP3 aansluiting
- Ruimtebesparend reservewiel
Een auto is meer dan een vervoermiddel. De juiste auto kan uw leven verrijken, door zijn comfort, zijn smaakvolle vormgeving en door de rijervaring die hij biedt. Dat geldt bijvoorbeeld voor deze Opel Meriva, die uitblinkt door zijn design maar vooral ook om zijn rijkwaliteiten. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2016 en komt van de eerste eigenaar. Het met leer beklede interieur is comfortabel en stijlvol. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de uitrusting van deze Opel behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakdraagsysteem, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Met connected drive services kunt u muziek draadloos afspelen. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Opel is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Meriva samen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
De genoemde prijs betreft de meeneemprijs incl. uitgebreide technische voor-inspectie, leges/tenaamstelling, reiniging in- en exterieur, geldige APK en NAP (wanneer beschikbaar)! Al onze auto's worden bij binnenkomst technisch en optisch gecontroleerd door onze werkplaats, hierdoor hebben wij zicht op de nog te verwachte werkzaamheden. Ons afleverpakket is € 695,-. Uw auto wordt dan voorzien van een uitgebreide poets + reinigingsbeurt, de benodigde onderhoudsbeurt, NAP km-stand, een nieuwe APK, een halfvolle tank en mogelijkheid voor 12 maanden garantie! Broekhuis Doornspijk heet u van harte welkom!! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!!
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.