MarktPlaza

Opel ADAM - 1.0 TURBO 90PK JAM | NAVI | AIRCO | LED | PDC | 16" LMV | UNIEK | ONSTAR | BLUETOOTH | C

623x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2014 - jan 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 170 Nm
GVW: 1.510 kg
Afmetingen (LxBxH): 375 x 172 x 148 cm
Wielbasis: 231 cm
Tankinhoud: 38 liter
Acceleratie (0-100): 11,9 s
Topsnelheid: 180 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- ADAM Package
- Armsteun
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brilliant kleur
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Connected services
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Dodehoek detector
- Elektrische ramen voor
- Exterieur-pakket
- Extra getint glas
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- MP3 aansluiting
- Multimedia systeem
- Parkeer assistent
- Parkeer pakket
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel met leer bekleed
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Afwijkende dakkleur
- Airbag(s) gordijn
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag(s) window
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Derde remlicht
- Hill hold functie
- Stuur verstelbaar
Geniet van de ruimte en het comfort van deze Opel ADAM. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. De bekleding geeft het interieur een hoogwaardige uitstraling. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Deze Opel is voorzien van knoppen op het stuur om het navigatiesysteem en het audiosysteem met dab-ontvangst te bedienen. Connected drive services speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Opel zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van parkeersensoren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Extra opties op deze auto zijn: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Als bestuurder van deze Opel bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing. U bent mede dankzij dodehoekdetectie en gordijnairbags steeds veilig onderweg.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.
De genoemde prijs betreft de meeneemprijs incl. uitgebreide technische voor-inspectie, leges/tenaamstelling, reiniging in- en exterieur, geldige APK en NAP (wanneer beschikbaar)! Al onze auto's worden bij binnenkomst technisch en optisch gecontroleerd door onze werkplaats, hierdoor hebben wij zicht op de nog te verwachte werkzaamheden. Ons afleverpakket is € 695,-. Uw auto wordt dan voorzien van een uitgebreide poets + reinigingsbeurt, de benodigde onderhoudsbeurt, NAP km-stand, een nieuwe APK, een halfvolle tank en mogelijkheid voor 12 maanden garantie! Broekhuis Doornspijk heet u van harte welkom!! Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden!!
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.