MarktPlaza

Volkswagen Polo - 1.2 TSI Highline DSG Navigatie Xenon PDC etc

57x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jan 2010 - apr 2014
Modelcode: 6R
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 175 Nm
GVW: 1.600 kg
Afmetingen (LxBxH): 407 x 168 x 150 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 9,7 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,0 l/100km (1 op 14,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
CO2 uitstoot: 124 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 1
Motorrijtuigenbelasting: € 95 - 106 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Afst. bed. voor centr. deurvergr.
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatiesysteem
- Autotelefoon voorbereiding
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Executive Plus-pakket
- Extra getint glas
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 15"
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Volkswagen Polo altijd de controle. Deze auto komt uit 2012. Ook in de winter en als het koud is, hebt u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de uitrusting van deze Volkswagen horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem via knoppen op het stuur. De electronic climate control zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. En deze auto heeft ook lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Wij nodigen u van harte uit om deze auto in onze showroom aan De Linge 45 in Dronten te komen bezichtigen. Aangezien onze voorraad regelmatig wisselt, raden wij u aan om alvorens uw bezoek contact met ons op te nemen omtrent de beschikbaarheid van de auto.
Autobedrijf van Gorkum is een BOVAG onafhankelijk autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Meer dan 500 klanten beoordelen ons met een 8.5 en 98% beveelt ons aan. Wij bieden dealer kwaliteit geselecteerde occasions aan tegen vaste netto meeneemprijzen (wij rekenen geen rijklaarmaakkosten). Uiteraard kunt u aanvullend kiezen voor één van onze aflever- en BOVAG-garantiepakketten (incl. APK en/of onderhoudsbeurt). Meer informatie over onze garantiepakketten vindt u op onze website WWW.ADVG.NL.
De meeste occasions hebben een aantoonbare onderhoudshistorie en zijn voorzien van een Nationale Auto Pas (NAP). In veel gevallen zijn onze occasions dealer onderhouden. Bij binnenkomst krijgen al onze auto’s zowel een optische als een technische inspectie. Zo kunt u niet onverwachts voor verrassingen komen te staan. Inruil, financiering of lease is uiteraard mogelijk en de auto's worden bij ons op locatie te naam gesteld.
Heeft u vragen over een van onze occasions of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0321-380381 of kijk op WWW.ADVG.NL.
Sinds kort hebben wij onze dienstverlening uitgebreid en kunt u ook contact met ons opnemen via WhatsApp op 06 – 165 155 11.