MarktPlaza

Kia Optima - 2.0 CVVT Hybrid Super Pack Navigatie Elektrisch verstelbare stoelen

482x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: mrt 2013 - jul 2014
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen brandstofmotor: 110 kW (150 PK)
Koppel: 319 Nm
GVW: 2.050 kg
Afmetingen (LxBxH): 485 x 183 x 146 cm
Wielbasis: 280 cm
Tankinhoud: 65 liter
Acceleratie (0-100): 9,2 s
Topsnelheid: 190 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
CO2 uitstoot: 119 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 226 - 254 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- 12Volt aansluiting
- Achterspoiler
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-navigatie full map
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Buitensp.inklapbaar
- Dimlichten automatisch
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
- Elektrisch verstelbare passagiersstoel
- Elektronische remkrachtverdeling
- Keyless entry
- Kleur zwart
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- LED dagrijverlichting
- Lederen interieur
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor
- Stuurwiel verwarmd
- Voorstoelen verwarmd en geventileerd
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Kia Optima. Het is een auto van het bouwjaar 2013, hij heeft 171140 kilometer op de teller staan. De auto is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
Wij nodigen u van harte uit om deze auto in onze showroom aan De Linge 45 in Dronten te komen bezichtigen. Aangezien onze voorraad regelmatig wisselt, raden wij u aan om alvorens uw bezoek contact met ons op te nemen omtrent de beschikbaarheid van de auto.
Autobedrijf van Gorkum is een BOVAG onafhankelijk autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Meer dan 500 klanten beoordelen ons met een 8.5 en 98% beveelt ons aan. Wij bieden dealer kwaliteit geselecteerde occasions aan tegen vaste netto meeneemprijzen (wij rekenen geen rijklaarmaakkosten). Uiteraard kunt u aanvullend kiezen voor één van onze aflever- en BOVAG-garantiepakketten (incl. APK en/of onderhoudsbeurt). Meer informatie over onze garantiepakketten vindt u op onze website WWW.ADVG.NL.
De meeste occasions hebben een aantoonbare onderhoudshistorie en zijn voorzien van een Nationale Auto Pas (NAP). In veel gevallen zijn onze occasions dealer onderhouden. Bij binnenkomst krijgen al onze auto’s zowel een optische als een technische inspectie. Zo kunt u niet onverwachts voor verrassingen komen te staan. Inruil, financiering of lease is uiteraard mogelijk en de auto's worden bij ons op locatie te naam gesteld.
Heeft u vragen over een van onze occasions of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0321-380381 of kijk op WWW.ADVG.NL.
Sinds kort hebben wij onze dienstverlening uitgebreid en kunt u ook contact met ons opnemen via WhatsApp op 06 – 165 155 11.