MarktPlaza

Volvo V60 - 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum Schuifdak Adaptive Cruise Camera ex. BTW

621x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: mei 2013 - apr 2015
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Vermogen brandstofmotor: 158 kW (215 PK)
Koppel: 440 Nm
GVW: 2.505 kg
Afmetingen (LxBxH): 464 x 187 x 148 cm
Wielbasis: 278 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 6,1 s
Topsnelheid: 230 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 1,8 l/100km (1 op 55,6)
CO2 uitstoot: 48 g/km
Emissieklasse: Euro5
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 255 - 272 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Audio-installatie
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagagedek
- bi-xenon koplampen
- Bots herkenning systeem
- bots waarschuwing systeem
- Brake Assist System
- Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
- Buitenspiegels elektr. met geheugen
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitenspiegels met verlichting
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Connected services
- Cruise control adaptief
- Dodehoek detector
- Driver Support-Line
- DVD speler
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch glazen schuif-/kanteldak
- Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
- Elektrisch verstelbare passagiersstoel
- Elektronische remkrachtverdeling
- grootlichtassistent
- Hoofdsteunen actief
- Interieur voorverwarmingsinstallatie
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map + hard disk
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Rijstrooksensor
- Side Impact Protection System
- Spraakbediening
- Standkachel
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Technologie-pakket
- Uitparkeer waarschuwing
- Verkeersbord detectie
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
- WiFi voorbereiding
* Dit betreft een zakelijk voorstel excl. BTW. Particulier bieden wij deze prachtige Volvo aan voor € 16.631,45 incl. BTW.
Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze Volvo V60 heeft 147440 kilometer gelopen. De auto is van het bouwjaar 2014 en is van de eerste eigenaar. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de vijfcilinder motor. De auto is voorzien van leren bekleding - een fraaie en sfeerverhogende extra. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg.
Onderweg kunt u veilig genieten van het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem met harde schijf. Want in deze Volvo bedient u ze vanaf het stuurwiel of met uw stem. Connected drive services verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. Middenin de winter stapt u in een behaaglijk warme auto dankzij de standkachel. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Volvo, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Wij nodigen u van harte uit om deze auto in onze showroom aan De Linge 45 in Dronten te komen bezichtigen. Aangezien onze voorraad regelmatig wisselt, raden wij u aan om alvorens uw bezoek contact met ons op te nemen omtrent de beschikbaarheid van de auto.
Autobedrijf van Gorkum is een BOVAG onafhankelijk autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Meer dan 500 klanten beoordelen ons met een 8.5 en 98% beveelt ons aan. Wij bieden dealer kwaliteit geselecteerde occasions aan tegen vaste netto meeneemprijzen (wij rekenen geen rijklaarmaakkosten). Uiteraard kunt u aanvullend kiezen voor één van onze aflever- en BOVAG-garantiepakketten (incl. APK en/of onderhoudsbeurt). Meer informatie over onze garantiepakketten vindt u op onze website WWW.ADVG.NL.
De meeste occasions hebben een aantoonbare onderhoudshistorie en zijn voorzien van een Nationale Auto Pas (NAP). In veel gevallen zijn onze occasions dealer onderhouden. Bij binnenkomst krijgen al onze auto’s zowel een optische als een technische inspectie. Zo kunt u niet onverwachts voor verrassingen komen te staan. Inruil, financiering of lease is uiteraard mogelijk en de auto's worden bij ons op locatie te naam gesteld.
Heeft u vragen over een van onze occasions of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0321-380381 of kijk op WWW.ADVG.NL.
Sinds kort hebben wij onze dienstverlening uitgebreid en kunt u ook contact met ons opnemen via WhatsApp op 06 – 165 155 11.