MarktPlaza

Volkswagen Polo - 1.2 TSI 105PK BlueMotion R-Line Edition | R-Line interieur/exterieur | 17 inch lic

749x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2013 - apr 2014
Modelcode: 6R
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 175 Nm
GVW: 1.570 kg
Afmetingen (LxBxH): 406 x 170 x 149 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 9,7 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 115 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 395): VAG klein zilver: Deze auto kan worden geleverd met een afleverservice: Afleverservice Zilver In dit pakket zijn de volgende punten opgenomen: • 6 maanden Vallei Auto Groep garantie • 130 punten inspectie • Reconditionering van het interieur en exterieur van de auto • Minimaal halfvolle tank brandstof • Waardecheques Vallei Auto Groep • Autohistorie is bekend • Inruilvoorstel op maat • Mogelijkheid tot financiering, verzekering en/of leasing Kortom een zeer uitgebreid pakket voor slechts €395,- euro!
## Aanvullende opties en accessoires
- Lichtmetalen velgen 17"
- R-Line exterieur
- R-Line interieur
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Aux aansluiting
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Parrot Carkit
- Start/Stop Systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonvoorbereiding
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Zwarte dakhemel
Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze Volkswagen Polo heeft 101.135 kilometer gelopen. In deze uitvoering is de Polo voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. Verder is de Volkswagen uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, R-Line sportinterieur en exterieur, zwarte hemelbekleding, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Achteruit inparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren achterop. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, lederen multifunctioneel stuurwiel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het verkoopteam in Scherpenzeel (033) 277 37 00.
Vallei Auto Groep Scherpenzeel heeft altijd een aantal perfect onderhouden dealer kwaliteitsoccasions op voorraad. Dankzij onze persoonlijke aanpak, die u direct bij binnenkomst ervaart, zult u zich onmiddellijk bij ons thuis voelen. Maak uw keuze uit een van de kwaliteitsoccasions. Stuk voor stuk auto’s die door ons geleverd kunnen worden met een uitgebreid pakket aan zekerheden. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 6 maanden. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Onderhoud en aanvullende garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Zo kunt u zorgeloos op weg met de auto van uw keuze!