MarktPlaza

Volkswagen Passat Variant - 1.6 TDI 120pk Comfortline Full led/ Ergo stoel/ Trekhaak/ Inparkeerhulp/

483x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2015 - jan 2017
Modelcode: B8
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 2.060 kg
Afmetingen (LxBxH): 488 x 183 x 152 cm
Wielbasis: 279 cm
Tankinhoud: 59 liter
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 208 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
CO2 uitstoot: 105 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Autotrust garantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 371 - 393 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Afleverpakket (zonder meerprijs): Vloeistof controle6 maanden Autotrust standaard garantie (maximaal 320pk/ 12 jaar/ 200.000km)Tenaamstelling/ vrijwaring van het voertuigGeldige Apk
- Onderhoudspakket (€ 495): 6 maanden Autotrust exclusief garantie (maximaal 320pk/ 8 jaar/ 170.000km)Beurt volgens schemaNieuwe apk
## Aanvullende opties en accessoires
- Executive-pakket
- LED koplampen
- Trekhaak elektrisch uitklapbaar
- Zonnescherm zijruiten
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronisch Sper Differentieel
- Hill hold functie
- Keyless entry
- LED achterlichten
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Sportonderstel
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
De laatste beurt heeft net plaats gevonden bij 156.453 kilometer door Bosch car service Pheifer. De apk is geldig t.m. 15-11-2020.
Een auto als de Volkswagen Passat Variant biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. Dit dealeronderhouden exemplaar is van het bouwjaar 2015, de teller staat op 1564.53 kilometer. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. De comfortstoelen van deze Volkswagen Passat Variant staan bekend om hun goede zithouding. Verder voorzien van o.a. 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, zwarte dakrails, aluminium dakrailing, led-koplampen/achterlichten, met elektrisch verstelbare lendesteun, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels zijn aan boord.
In deze Passat Variant vindt u niet alleen schakelaars op het stuur om het audiosysteem te bedienen en het navigatiesysteem er is natuurlijk ook gedacht aan airconditioning die u met gescheiden regeling de juiste temperatuur geeft. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. De inklapbare trekhaak zit niet in de weg als u hem niet gebruikt. Heeft u de trekhaak nodig, dan klapt hij met een druk op de knop uit. Ook is de Volkswagen uitgerust met: lederen stuur en versnellingspook, hifi-luidsprekers, boordcomputer, isofix-aansluiting en bekerhouder.
Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Passat Variant is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Met het accident avoidance system heeft u een extra paar ogen aan boord. Het systeem waarschuwt bij een dreigende aanrijding. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Verder is deze auto uitgerust met gordijnairbags achter en voetgangersbescherming.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Wilt u met deze Volkswagen Passat Variant een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.
Waarom een auto kopen bij Autobedrijf Pheifer:
- Eerlijke omschrijving en uitgebreide fotoreportage op internet.
- Bij eventuele extra vragen of een inruilvoorstel snel contact via Whats App: Eelco Wester 06-52622750 of Marcel Schutte 06-27050639. Liever contact per mail? Mail ons op: info@pheifer.nl
- Volle agenda? Wij komen graag met de auto van uw keuze naar u toe voor een proefrit aan huis! Zie www.proefritaanhuis.nl voor meer informatie. Neemt u de moeite ons te bezoeken in het mooie Sneek dan bezorgen we de auto op een door u gewenst tijdstip kosteloos bij u thuis.
- De hoogste kwaliteit voor een gegarandeerd scherpe prijs!
- Wij leveren onze auto's met een geldige apk en 6 maanden autotrust standaard garantie (max. 200.000km- max. 12 jaar)
- Alle moeite is genomen om de informatie van onze advertenties zo correct en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.