MarktPlaza

Mercedes-Benz C-klasse Estate - 350e 279pk Aut.7 Lease Edition Excl. btw/ LED koplampen/ Half ledere

208x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: feb 2015 - jan 2017
Modelcode: S205
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Vermogen brandstofmotor: 155 kW (211 PK)
Koppel: 350 Nm
GVW: 2.305 kg
Afmetingen (LxBxH): 477 x 184 x 147 cm
Wielbasis: 284 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 6,2 s
Topsnelheid: 246 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 2,1 l/100km (1 op 47,6)
CO2 uitstoot: 49 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Autotrust garantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 124 - 139 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Afleverpakket (zonder meerprijs): Vloeistof controle6 maanden Autotrust standaard garantie (maximaal 320pk/ 12 jaar/ 200.000km)Tenaamstelling/ vrijwaring van het voertuigGeldige Apk
- Onderhoudspakket (€ 495): 6 maanden Autotrust exclusief garantie (maximaal 320pk/ 8 jaar/ 170.000km)Beurt volgens schemaNieuwe apk
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achteruitrijcamera
- LED koplampen
- Voorstoelen verwarmd
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitensp. aut. dimmend
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Comfortstoel(en)
- Connected services
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- grootlichtassistent
- Koplampen adaptief
- Kunstlederen bekleding
- LED dagrijverlichting
- Lichtmetalen velgen 17"
- Luchtvering
- Metaalkleur
- Multifunctioneel lederen stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeer assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Vermoeidheids herkenning
De gehanteerde prijs is exclusief BTW, de inclusief btw prijs van deze auto is € 24.125,-. Deze dealer onderhouden auto is van de eerste eigenaar en is compleet met dubbele sleutel en originele boordmap. Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Mercedes-Benz C-klasse Estate heeft 126.258 kilometer gelopen. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Het maakt niet uit hoe slecht het wegdek is. De luchtvering strijkt alle oneffenheden glad. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, dynamisch onderstel, aluminium dakrails, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, tenorietgrijs metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U bedient het full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Met connected drive services kunt u muziek draadloos afspelen. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Het luxeniveau in deze Mercedes-Benz is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt.
In de Mercedes-Benz C-klasse Estate heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.
- Bij eventuele extra vragen of een inruilvoorstel snel contact via Whats App: Eelco Wester 06-52622750 of Marcel Schutte 06-27050639. Liever contact per mail? Mail ons op: info@pheifer.nl
- Volle agenda? Wij komen graag met de auto van uw keuze naar u toe voor een proefrit aan huis! Zie www.proefritaanhuis.nl voor meer informatie. Neemt u de moeite ons te bezoeken in het mooie Sneek dan bezorgen we de auto op een door u gewenst tijdstip kosteloos bij u thuis.
- Alle moeite is genomen om de informatie van onze advertenties zo correct en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.