MarktPlaza

Opel Zafira Tourer - 1.6 CDTI Business+ 7p. Xenon/ Sportstoelen/ Panoramdak/ Trekhaak/ Camera/ Pdc/

568x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2013 - aug 2016
Modelcode: C
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 2.410 kg
Afmetingen (LxBxH): 466 x 188 x 169 cm
Wielbasis: 276 cm
Tankinhoud: 58 liter
Acceleratie (0-100): 11,2 s
Topsnelheid: 193 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 109 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 441 - 469 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Afleverpakket: Vloeistof controle6 maanden Autotrust standaard garantie (maximaal 320pk/ 12 jaar/ 200.000km)Tenaamstelling/ vrijwaring van het voertuigGeldige Apk
= Aanvullende opties en accessoires =
- bi-xenon koplampen adaptief
- Comfort-pakket
- Executive-pakket
- Winter-pakket
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagagedek
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Comfortstoel(en)
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Lichtmetalen velgen 16"
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Panoramische voorruit
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel verwarmd
- Voorstoelen verwarmd
Apk tot en met 7-11-2020. De Opel Zafira Tourer combineert comfort met een uitstekende wegligging en dynamische rijkwaliteiten. Het gaat hier om een auto uit 2014 die 137.240 kilometer op de teller heeft staan. Deze dealer onderhouden auto is van de eerste eigenaar en bied plaats aan 7 personen. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. Met de panoramische voorruit voelt het alsof u in een cabrio zit. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
De dab-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Het full map navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Het luxeniveau in deze Opel is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken.
In de Opel Zafira Tourer heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u met deze Opel Zafira Tourer een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.
- Bij eventuele extra vragen of een inruilvoorstel snel contact via Whats App: Eelco Wester 06-52622750 of Marcel Schutte 06-27050639. Liever contact per mail? Mail ons op: info@pheifer.nl
- Volle agenda? Wij komen graag met de auto van uw keuze naar u toe voor een proefrit aan huis! Zie www.proefritaanhuis.nl voor meer informatie.
- Alle moeite is genomen om de informatie van onze advertenties zo correct en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.