MarktPlaza

Volkswagen Passat Variant - 1.4 TSI ACT Comfortline

481x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2014 - okt 2018
Modelcode: B8
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.940 kg
Afmetingen (LxBxH): 487 x 183 x 148 cm
Wielbasis: 279 cm
Tankinhoud: 66 liter
Acceleratie (0-100): 8,0 s
Topsnelheid: 220 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 115 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG Garantie 6 maanden: https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Afneembaar trekhaak
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-navigatie full map
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Comfortstoel(en)
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch glazen schuif-/kanteldak
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- Hill hold functie
- Keyless entry
- LED achterlichten
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Rokersvrije auto
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak afneembaar
- Verkeersbord detectie
- Verwarmbare voor stoelen
- Voorstoelen verwarmd
- Winter-pakket 1
Het is een auto die er nog jaren tegenaan kan, deze Volkswagen Passat die 83547 kilometer op de teller heeft staan. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. De uitrusting van deze Volkswagen is met lederen stuur en versnellingspook en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Passat samen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond.
Wij leveren deze auto aan u met Bovag Garantie. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Garage Hilee niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.