MarktPlaza

Mini Mini Cooper - 1.6 Chili, Automaat

567x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: nov 2006 - feb 2010
Modelcode: R56
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 160 Nm
GVW: 1.555 kg
Afmetingen (LxBxH): 370 x 168 x 141 cm
Wielbasis: 247 cm
Tankinhoud: 40 liter
Acceleratie (0-100): 10,4 s
Topsnelheid: 197 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik in de stad: 9,1 l/100km (1 op 11,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
CO2 uitstoot: 156 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Elektrische ramen voor
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 5-spaaks 16"
- mistlampen voor
- Navigatiesysteem full map
- Rokersvrije auto
- Stuur verstelbaar
Een keurige auto, dat is deze MINI, die 98892 kilometer heeft gelopen. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze MINI. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het full map navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze MINI is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze MINI. Belt u ons snel?
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Garage Hilee niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.