MarktPlaza

Mini Mini Cooper - 1.6 Seven

574x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: sep 2005 - dec 2006
Modelcode: R50/R53
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 150 Nm
GVW: 1.505 kg
Afmetingen (LxBxH): 364 x 169 x 141 cm
Wielbasis: 247 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 9,1 s
Topsnelheid: 200 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
Brandstofverbruik in de stad: 9,7 l/100km (1 op 10,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
CO2 uitstoot: 166 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Dakspoiler
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 15"
- mistlampen voor
- Sportonderstel
- Stuurwiel multifunctioneel
Met een auto als deze MINI komt u absoluut goed voor de dag. Deze auto uit 2006 heeft 83587 kilometer gereden. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Onderweg kunt u veilig genieten van het audio-installatiesysteem. Want in deze MINI bedient u het vanaf het stuurwiel. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Ook lederen stuur en boordcomputer zijn aan boord.
Zoals u mag verwachten van deze MINI is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze MINI. Belt u ons snel?
Gebouwd voor liefhebbers van autorijden, deze MINI levert sportieve prestaties en onafgebroken rijplezier. Het is een auto met 83587 kilometer op de teller, het bouwjaar is 2006. Natuurlijk behoren 15 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.
U kunt het audio-installatiesysteem bedienen met de knoppen op het stuur. Met de aanwezige airconditioning bepaalt u zelf het binnenklimaat. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur en boordcomputer.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Garage Hilee niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.