MarktPlaza

Volkswagen Passat - 1.4 TSI GTE Highline Leder Navi Pano Adaptive cruise Trekhaak excl. BTW, Bijtell

447x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jun 2015 - dec 2017
Modelcode: B8
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen brandstofmotor: 115 kW (156 PK)
Koppel: 250 Nm
GVW: 2.200 kg
Afmetingen (LxBxH): 487 x 183 x 148 cm
Wielbasis: 279 cm
Acceleratie (0-100): 7,4 s
Topsnelheid: 225 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 1,7 l/100km (1 op 58,8)
CO2 uitstoot: 37 g/km
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 113 - 127 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Advance-pakket
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio installatie premium
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitensp.elektr.inklap en aut. dimmend
- Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Chroom delen exterieur
- Comfortstoel(en)
- Cruise control adaptief
- Cruise control adaptief met stop&go en stuurhulp
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Elektronisch Sper Differentieel
- ErgoComfort bestuurdersstoel
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Keyless entry
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen/alcantara bekleding
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- LED koplampen
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeersensor voor en achter
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak met afneembare kogel
- Verkeersbord detectie
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoel(en) met massagefunctie
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
Stijlvol en veelzijdig, dat zijn misschien wel de belangrijkste kenmerken van de Volkswagen Passat. Dit exemplaar is bovendien voorzien van verschillende systemen die het autorijden aangenamer en veiliger maken. De auto is van het bouwjaar 2015 en is van de eerste eigenaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. Het panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en kan worden geopend voor extra ventilatie. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Onderweg geniet u van de kwaliteit van het premium audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Deze Volkswagen is voorzien van lederen sportstuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer.
Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Passat is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Volkswagen bovendien autonoom remsysteem, dodehoekdetectie en gordijnairbags achter.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze Volkswagen echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Wij nodigen u van harte uit om deze auto in onze showroom aan De Linge 45 in Dronten te komen bezichtigen. Aangezien onze voorraad regelmatig wisselt, raden wij u aan om alvorens uw bezoek contact met ons op te nemen omtrent de beschikbaarheid van de auto.
Autobedrijf van Gorkum is een BOVAG onafhankelijk autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Meer dan 500 klanten beoordelen ons met een 8.5 en 98% beveelt ons aan. Wij bieden dealer kwaliteit geselecteerde occasions aan tegen vaste netto meeneemprijzen (wij rekenen geen rijklaarmaakkosten). Uiteraard kunt u aanvullend kiezen voor één van onze aflever- en BOVAG-garantiepakketten (incl. APK en/of onderhoudsbeurt). Meer informatie over onze garantiepakketten vindt u op onze website WWW.ADVG.NL.
De meeste occasions hebben een aantoonbare onderhoudshistorie en zijn voorzien van een Nationale Auto Pas (NAP). In veel gevallen zijn onze occasions dealer onderhouden. Bij binnenkomst krijgen al onze auto’s zowel een optische als een technische inspectie. Zo kunt u niet onverwachts voor verrassingen komen te staan. Inruil, financiering of lease is uiteraard mogelijk en de auto's worden bij ons op locatie te naam gesteld.
Heeft u vragen over een van onze occasions of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0321-380381 of kijk op WWW.ADVG.NL.
Sinds kort hebben wij onze dienstverlening uitgebreid en kunt u ook contact met ons opnemen via WhatsApp op 06 – 165 155 11.