MarktPlaza

Volkswagen Golf Variant - 1.4 TSI 150PK DSG Highline | Navigatie | Trekhaak | Cruise Control | Parke

499x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: mei 2015 - mrt 2017
Modelcode: VII, 5G
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.910 kg
Afmetingen (LxBxH): 468 x 180 x 152 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 8,6 s
Topsnelheid: 218 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
CO2 uitstoot: 118 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Auto Hold
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- CarNet
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- ErgoActive bestuurdersstoel
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Mistlampen voor
- mistlampen voor adaptief
- Multifunctioneel lederen stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoelen verwarmd
Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze Volkswagen Golf heeft 96127 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2015. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
In deze Golf vindt u schakelaars op het stuur om het audiosysteem te bedienen en het navigatiesysteem. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Volkswagen is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. En deze auto heeft ook multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Golf is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u met deze Volkswagen Golf een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.
Deze auto is geïmporteerd. Specificaties kunnen daardoor licht afwijken van vergelijkbare, in Nederland geleverde uitvoeringen. Informeer bij onze verkoopadviseurs naar de details.
De Vallei Auto Groep is officieel Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Seat en Skoda dealer met vestigingen in Ede, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen. Vallei Auto Groep Scherpenzeel is een kleine vestiging waar u terecht kunt voor zowel service als aankoop van een nieuwe of gebruikte Volkswagen, Audi, Seat of Skoda. U bent van harte welkom om het persoonlijke contact bij een klein dealerbedrijf te ervaren!