MarktPlaza

Volkswagen Golf Cabriolet - 1.8 | Bon Jovi | APK t/m April |

598x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: okt 1993 - dec 1997
Modelcode: III, 1E
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.580 kg
Wielbasis: 248 cm
Tankinhoud: 55 liter
Acceleratie (0-100): 13,1 s
Topsnelheid: 172 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker blauw
Emissieklasse: Euro2
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Garantie: Dit voertuig wordt uitdrukkelijk tegen een meeneemprijs geadverteerd er is op deze auto dan ook geen garantie van toepassing. Wij adviseren u dit voertuig voor de koop nadrukkelijk te inspecteren op eventuele aanwezige defecten!
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Leaseprijs: Informeer naar onze mogelijkheden tot huurkoop
= Aanvullende opties en accessoires =
- Alarm klasse 1(startblokkering)
Leuke goed rijdende Volkswagen Golf Cabriolet in speciale gelimiteerde Bon Jovi uitvoering. Lichtmetalen velgen, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en cabrioletkap, enzovoorts.
Het is rijplezier zonder grenzen. Doe de kap open en rijd de zomer tegemoet met deze cabriolet. Deze auto wil maar een ding: rijden. Dat ziet u aan zijn sportieve uiterlijk. Deze Volkswagen Golf Cabriolet straalt kwaliteit en klasse uit en belooft u puur rijplezier. In deze auto profiteert u onder andere ook van: windscherm, groen getint glas, softtop cabriodak, witte knipperlichten en bumpers in carrosseriekleur.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Wilt u met deze Volkswagen Golf Cabriolet een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.
Leuk dat je kijkt naar onze auto, mocht je interesse gewekt zijn neem dan contact op via telefoonnummer 0546-785941, 06-55335773 of info@bestdealautomotive.nl we vertellen je er graag meer over.
Onze openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 zaterdag van 9:30 tot 16.00 buiten onze reguliere openingstijden kan je altijd terecht op afspraak, gewoon even bellen.
Bezoek onze website voor meerdere afbeeldingen en in hogere resolutie: www.bestdealautomotive.nl
Graag tot ziens bij Bestdeal Automotive!
Wij doen er alles aan om de informatie op onze website zo compleet en kloppend mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend fouten zijn immers nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.