MarktPlaza

BMW 3-serie Touring - 318i Business Line | Clima | Cruise | PDC | LMV

587x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: sep 2008 - feb 2011
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 190 Nm
Wielbasis: 276 cm
Tankinhoud: 63 liter
Acceleratie (0-100): 9,5 s
Topsnelheid: 210 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik in de stad: 8,1 l/100km (1 op 12,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Garantie: Bestdeal Automotive B.V. biedt non-conformiteit, “wettelijke garantie” (artikel 7:17 Burgerlijk Wetboek) voor meer uitleg zie tevens: https://www.bestdealautomotive.nl/garantievoorwaarden/
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Leaseprijs: Informeer naar onze mogelijkheden tot huurkoop
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Zeer nette en in absolute nieuwstaat verkerende BMW 318i Touring met slechts 111.646 kilometer! Distributieketting onlangs (bij 104.000) preventief vervangen! Top onderhouden en in zeer mooie uitvoering. Zwart van buiten en binnen en afgewerkt met prachtige aluminium interieurlijsten. 2 sets lichtmetalen velgen 1 keer zomer en 1 keer winter (zie foto 9) en verder voorzien van stoelverwarming, climate control, 6 versnellingen, enzovoorts. Onerhoudshistorie aanwezig en volledig kloppend!
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze dealeronderhouden BMW 3-serie Touring heeft 111646 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2008. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, actieve hoofdsteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Natuurlijk behoren lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?
Leuk dat je kijkt naar onze auto, mocht je interesse gewekt zijn neem dan contact op via telefoonnummer 0546-785941, 06-55335773 of info@bestdealautomotive.nl we vertellen je er graag meer over.
Onze openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 zaterdag van 9:30 tot 16.00 buiten onze reguliere openingstijden kan je altijd terecht op afspraak, gewoon even bellen.
Bezoek onze website voor meerdere afbeeldingen en in hogere resolutie: www.bestdealautomotive.nl
Graag tot ziens bij Bestdeal Automotive!
Wij doen er alles aan om de informatie op onze website zo compleet en kloppend mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend fouten zijn immers nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.