MarktPlaza

Suzuki Swift - 1.2 Black & White | Airco | LMV | El. ramen | Multi stuurwiel

595x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2011 - jun 2014
Modelcode: FZ/NZ
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 118 Nm
GVW: 1.480 kg
Afmetingen (LxBxH): 398 x 172 x 151 cm
Wielbasis: 243 cm
Tankinhoud: 42 liter
Acceleratie (0-100): 12,3 s
Topsnelheid: 165 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
CO2 uitstoot: 116 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Garantie: Bestdeal Automotive B.V. biedt non-conformiteit, “wettelijke garantie” (artikel 7:17 Burgerlijk Wetboek) voor meer uitleg zie tevens: https://www.bestdealautomotive.nl/garantievoorwaarden/
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
Leaseprijs: Informeer naar onze mogelijkheden tot huurkoop
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel
- mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
Suzuki Swift 1.2 Exclusive in leuke Black & White Edition uitvoering deze auto is o.a. voorzien van Airco, Multifunctioneel stuurwiel, Electrische ramen, Lichtmetalen velgen etc.
Toonaangevende techniek en een hoge mate van degelijkheid, dat zijn enkele van de eigenschappen van Japanse auto’s. Dat ziet u terug in deze Suzuki Swift van het bouwjaar 2013, die op de teller 87925 kilometer heeft staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Hij rijdt lekker, deze Suzuki. Pittig ook. Ook in de winter en als het koud is, hebt u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. Tot de voorzieningen van deze auto behoren elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
De airco zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Deze auto is voorzien van lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Suzuki Swift samen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze Suzuki, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Leuk dat je kijkt naar onze auto, mocht je interesse gewekt zijn neem dan contact op via telefoonnummer 0546-785941, 06-55335773 of info@bestdealautomotive.nl we vertellen je er graag meer over.
Onze openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 zaterdag van 9:30 tot 16.00 buiten onze reguliere openingstijden kan je altijd terecht op afspraak, gewoon even bellen.
Bezoek onze website voor meerdere afbeeldingen en in hogere resolutie: www.bestdealautomotive.nl
Graag tot ziens bij Bestdeal Automotive!
Wij doen er alles aan om de informatie op onze website zo compleet en kloppend mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend fouten zijn immers nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.