MarktPlaza

Volkswagen Golf - 1.2 TSI Trendline

468x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.790 kg
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 10,2 s
Topsnelheid: 192 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik in de stad: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 134 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- 4 Season banden
- 6 Versnellingen
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Bi-Xenon
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Hill hold-functie
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- lichtsensor
- Multifunctioneel lederen stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Park Assist
- Parkeersensor voor en achter
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Trekhaak Afneembaar
Bent u op zoek naar een sportieve en toch zuinige Golf ? Rechtstreeks van de eerste eigenaar een golf met comfort en een goed uiterlijk. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een benzine motor en een handgeschakelde versnellingsbak. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen, In het donker zorgt de Bi-Xenonverlichting voor een goed en duidelijk zicht op de weg. De Golf is voorzien van 16 inch originele lichtmetalen velgen met nieuwe all-season banden, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, armsteun voorin, parkeersensoren voor en achter, park-assist, afneembare trekhaak, multifunctioneel lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Terwijl het navigatiesysteem de ideale route aan het bedenken is geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem, De bediening is bovendien gemakkelijk via het multifunctioneel stuur. De climate control zorgt voor een aangenaam klimaat in de auto. Naast het comfort is ook gedacht aan uw veiligheid, tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De lichtsensor zorgt dat de verlichting automatisch wordt ingeschakeld in het donker. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren voor en achter die u helpen om in te parkeren, is de parkeerplek moeilijk in te schatten? geen probleem de park-assist helpt u graag in de krappe plekken met automatisch inparkeren, de cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort bij een lange rit.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een handige extra. Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Golf is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.
Wij leveren deze Golf met alle bijhorende boekjes en de volledige onderhoudshistorie, 2 sleutels, Nationale Autopas en APK tot en met 01-06-2021
Geadverteerde prijs is de daadwerkelijke meeneemprijs, wij berekenen GEEN extra afleverkosten tenaamstellingskosten of rijklaar maak kosten.
Om teleurstelling te voorkomen wegens snel wisselende voorraad en het feit dat we vaker op weg zijn om nieuwe auto's voor u te zoeken raden wij u aan altijd te bellen, mailen of Whatsappen alvorens naar ons toe te komen.
U kunt uw nieuwe auto van Maandag t/m Zaterdag van 10:00 tot 16:30 bij ons komen bezichtigen, schikt het u in dit tijdsbestek niet dan maken we graag met u een afspraak buiten de reguliere openingstijden, dit kan 7 dagen per week tot 22:00 uur.
Het tenaamstellen van uw nieuwe auto en vrijwaren van een eventuele inruil kunnen wij ter plekke zelf voor u verzorgen.
Inruil, Financiering en extra garantie is allemaal mogelijk bij ons! kijk op www.debetereauto.nl voor meer auto's!