MarktPlaza

Renault Twingo - 1.0 SCe Expression

465x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 1.359 kg
Wielbasis: 249 cm
Acceleratie (0-100): 14,5 s
Topsnelheid: 151 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donkergrijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik in de stad: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 105 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 4 Season banden
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Audio-navigatiesysteem
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Hill hold-functie
- LED dagrijverlichting
Rechtstreeks van de eerste eigenaar leuke vlotte Renault Twingo met een breed pakket aan opties! De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een zuinige benzine motor die genoeg vermogen levert om vlot met het verkeer mee te kunnen en eveneens zeer zuinig is met de brandstof wat de portemonnee weer ten goede komt! Deze Twingo heeft elektrisch bedienbare ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Natuurlijk is er in deze auto ook airconditioning aanwezig. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast en laat u zuinig rijden, het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Deze Renault is voorzien van boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en een radio met originele Renault telefoonhouder.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Wij leveren deze Twingo met alle bijhorende boekjes, 2 sleutels, Nationale Autopas en tenaamstelling op uw naam, de APK keuring krijgt u nieuw bij aflevering.
Geadverteerde prijs is de daadwerkelijke meeneemprijs, wij berekenen GEEN extra afleverkosten tenaamstellingskosten of rijklaar maak kosten.
Om teleurstelling te voorkomen wegens snel wisselende voorraad en het feit dat we vaker op weg zijn om nieuwe auto's voor u te zoeken raden wij u aan altijd te bellen, mailen of Whatsappen alvorens naar ons toe te komen.
U kunt uw nieuwe auto van Maandag t/m Zaterdag van 10:00 tot 16:30 bij ons komen bezichtigen, schikt het u in dit tijdsbestek niet dan maken we graag met u een afspraak buiten de reguliere openingstijden, dit kan 7 dagen per week tot 22:00 uur.
Het tenaamstellen van uw nieuwe auto en vrijwaren van een eventuele inruil kunnen wij ter plekke zelf voor u verzorgen.
Inruil, Financiering en extra garantie is allemaal mogelijk bij ons! kijk op www.debetereauto.nl voor meer auto's!