MarktPlaza

Peugeot 108 - PEUGOT

516x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.240 kg
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
CO2 uitstoot: 86 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag passagier
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Extra getint glas
- Hoofdsteunen voor
- Lederen stuurwiel
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Open dak
- Side airbag(s) voor
- Stuurwiel multifunctioneel
- Toerenteller
- Verstelbare (in hoogte) bestuurders stoel
- Verstelbare stuurkolom
In werkelijke nieuwstaat verkerende 108 rechtstreeks van de eerste eigenaar. De aandrijving van deze Peugeot wordt verzorgd door een benzine motor en een handgeschakelde versnellingsbak. In de winter als het koud is hebt u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto, in de zomer kunt genieten van de ijskoude airco of met het open dak van de zon. Bij de rijke uitrusting horen ook extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, Opendak en achteruitrijcamera.
Zonder uw ogen van de weg te hoeven halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel, verbind makkelijk uw mobiele telefoon met de radio doormiddel van bluetooth. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt en is inparkeren een stuk makkelijker. De cruise control verminderd het brandstofverbruik en verhoogt het rijcomfort tijdens een wat langere rit. Met multifunctioneel lederen stuur, Lichtmetalen velgen, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en is deze 108 helemaal compleet.
Wij leveren deze Peugeot 108 met alle bijhorende boekjes en de volledige onderhoudshistorie, 2 sleutels, Nationale Autopas en APK tot en met 17-08-2022
Geadverteerde prijs is de daadwerkelijke meeneemprijs, wij berekenen GEEN extra afleverkosten tenaamstellingskosten of rijklaar maak kosten.
Om teleurstelling te voorkomen wegens snel wisselende voorraad en het feit dat we vaker op weg zijn om nieuwe auto's voor u te zoeken raden wij u aan altijd te bellen, mailen of Whatsappen alvorens naar ons toe te komen.
U kunt uw nieuwe auto van Maandag t/m Zaterdag van 10:00 tot 16:30 bij ons komen bezichtigen, schikt het u in dit tijdsbestek niet dan maken we graag met u een afspraak buiten de reguliere openingstijden, dit kan 7 dagen per week tot 22:00 uur.
Het tenaamstellen van uw nieuwe auto en vrijwaren van een eventuele inruil kunnen wij ter plekke zelf voor u verzorgen.
Inruil, Financiering en extra garantie is allemaal mogelijk bij ons! kijk op www.debetereauto.nl voor meer auto's!