MarktPlaza

Volkswagen Golf - 1.2 TSI 110PK Cup Edition | Navigatie | Panoramadak | Park Assist | Parkeersensore

463x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2015 - mrt 2017
Modelcode: VII, 5G
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 175 Nm
GVW: 1.760 kg
Afmetingen (LxBxH): 436 x 180 x 149 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 195 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 114 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Lichtmetalen velgen 17"
- Parkeer assistent
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Auto Hold
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Aux/USB aansluiting
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Climatronic (automatische airco)
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- LED achterlichten
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Privacy glas
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoelen verwarmd
Met zijn dynamische eigenschappen belooft deze Volkswagen Golf u een heleboel rijplezier. Hij is ontwikkeld op een geavanceerd onderstel en biedt altijd een veilig weggedrag. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het elektrisch bedienbare glazen panoramadak. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, LED achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin zijn aan boord.
De bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Natuurlijk is er ook climatronic airconditioning aanwezig. Achter het stuur van deze Volkswagen bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren voor en achter die u assisteren bij het inparkeren. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Als u nieuwsgierig bent naar deze Volkswagen Golf, neem dan snel contact op met het verkoopteam in Scherpenzeel. (033) 277 37 00
Vallei Auto Groep Scherpenzeel heeft altijd een aantal perfect onderhouden dealer kwaliteitsoccasions op voorraad. Dankzij onze persoonlijke aanpak, die u direct bij binnenkomst ervaart, zult u zich onmiddellijk bij ons thuis voelen. Maak uw keuze uit een van de kwaliteitsoccasions. Stuk voor stuk auto’s die door ons geleverd kunnen worden met een uitgebreid pakket aan zekerheden. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 6 maanden. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Onderhoud en aanvullende garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Zo kunt u zorgeloos op weg met de auto van uw keuze!
Deze auto is geïmporteerd. Specificaties kunnen daardoor licht afwijken van vergelijkbare, in Nederland geleverde uitvoeringen. Informeer bij onze verkoopadviseurs naar de details.