MarktPlaza

Volkswagen Crafter - 35 2.0 TDI 163PK L2H2 2.8t trekhaak | MARGE | Camper ombouw?

454x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jun 2011 - mei 2016
Cabine: enkel
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 400 Nm
Lengte/hoogte: L2
Wielbasis: 366 cm
Topsnelheid: 160 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,1 l/100km (1 op 12,3)
Brandstofverbruik in de stad: 9,2 l/100km (1 op 10,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 115 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 750): Via Bovag Pakket: Wat krijgt u hiervoor: Een onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema waar het voertuig op dat moment aan toe is. 1/2 jaar BOVAG garantie 1 jaar mobiliteitsgarantie voor heel Europa incl vervangend vervoer Brandstof tank 1/2 gevuld Nieuwe mattenset mits noodzakelijk Poetsen van binnen en buiten. Auto Zwijnenberg in Wierden is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de Duitse automerken Opel, Mercedes-Benz Mercedes Benz Marco Polo Westfalia campers, VW en Audi. Gezien haar jarenlange ervaring in de autowereld is zij de partner bij uw zoektocht naar een betrouwbare occasion. Vanaf onze locatie aan de Rijssensestraat 58a te Wierden heten wij u van harte welkom!
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK
## Aanvullende opties en accessoires
- Parkeersensor voor en achter
- Tachograaf
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch Sper Differentieel
- Parkeer pakket
- Radio-cd/mp3 speler
- Tussenschot volledig
- Verhoogd dak in carr.kleur
- Zijschuifdeur rechts
VW Crafter in nieuwstaat. trekgewicht trekhaak 2800 kg. tachograag, stuurwielbediening, parkeersensoren voor en achter, geveerde best stoel, stuurwielbediening.
MARGE auto, komt geen BTW bij. misschien geschikt voor ombouw naar camper?
De Volkswagen Crafter combineert comfort met een uitstekende wegligging en dynamische rijkwaliteiten. Het gaat hier om een dealeronderhouden auto uit 2016 die 74094 kilometer op de teller heeft staan. De krachtige motor geeft deze Volkswagen uitstekende prestaties. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Ook is de Volkswagen uitgerust met: centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
Voor meer informatie kun u bellen met 0031 (0)546-572921 of mail naar info@auto-zwijnenberg.nl
Rijklaarmaak kosten: € 475,- voor personenwagens jonger dan 6 jaar. € 750 personenauto's ouder dan 6 jaar. € 750,- voor Bedrijfsauto's en 4X4
Wat krijgt u hiervoor:
* Een onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema waar het voertuig op dat moment aan toe is.
* 1/2 jaar BOVAG garantie
* 1 jaar mobiliteitsgarantie voor heel Europa incl vervangend vervoer
* Brandstof tank 1/2 gevuld
* Nieuwe mattenset mits noodzakelijk
* Poetsen van binnen en buiten.
Auto Zwijnenberg in Wierden is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de Duitse automerken Opel, Mercedes-Benz Mercedes Benz Marco Polo Westfalia campers, VW en Audi. Gezien haar jarenlange ervaring in de autowereld is zij de partner bij uw zoektocht naar een betrouwbare occasion. Vanaf onze locatie aan de Rijssensestraat 58a te Wierden heten wij u van harte welkom!
Financial lease
Wilt u optimaal profiteren van de fiscale voordelen van leasen? Kies dan voor Financial Lease. Dan betaalt u een vast bedrag per maand aan rente en afschrijving en staat de auto op uw balans. U bent dus ‘economisch eigenaar’, waardoor u profiteert van de diverse fiscale voordelen. Wanneer u als ondernemer een of meerdere auto’s aanschaft, kan Financial Lease dus een winstgevend alternatief zijn. Wij kunnen u vrijblijvend een passend en aantrekkelijk leasevoorstel maken.