MarktPlaza

Volkswagen Crafter - 35 2.0 TDI L2H1 navi | airco | cruise control

443x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2011 - jul 2013
Modelcode: 2E, 2F
Cabine: enkel
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 340 Nm
GVW: 3.500 kg
Lengte/hoogte: L2H1
Afmetingen (LxBxH): 591 x 199 x 271 cm
Wielbasis: 366 cm
Topsnelheid: 156 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,4 l/100km (1 op 11,9)
Brandstofverbruik in de stad: 9,9 l/100km (1 op 10,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
CO2 uitstoot: 205 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 127 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 750): Via Bovag Pakket: Wat krijgt u hiervoor: Een onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema waar het voertuig op dat moment aan toe is. 1/2 jaar BOVAG garantie 1 jaar mobiliteitsgarantie voor heel Europa incl vervangend vervoer Brandstof tank 1/2 gevuld Nieuwe mattenset mits noodzakelijk Poetsen van binnen en buiten. Auto Zwijnenberg in Wierden is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de Duitse automerken Opel, Mercedes-Benz Mercedes Benz Marco Polo Westfalia campers, VW en Audi. Gezien haar jarenlange ervaring in de autowereld is zij de partner bij uw zoektocht naar een betrouwbare occasion. Vanaf onze locatie aan de Rijssensestraat 58a te Wierden heten wij u van harte welkom!
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 zitplaatsen rechtsvoor
- Audio-navigatie full map
- Elektrische ramen voor
- mistlampen voor
- Tussenschot volledig
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektronisch Sper Differentieel
- koplampreiniging
- Zijschuifdeur rechts
Prestaties op hoog niveau, een onderscheidende, stijlvolle carrosserie en een ruim en comfortabel interieur, het zijn de eigenschappen waarmee auto’s als deze Volkswagen Crafter hun reputatie hebben gevestigd. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2012 en komt van de eerste eigenaar. Een milieusparende voorziening van deze auto is het start-stopsysteem. Tot de voorzieningen van deze auto behoren warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels.
Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De uitrusting van deze Volkswagen is met centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.
De kwaliteit van deze auto is wat u van een Volkswagen mag verwachten. Daarom wordt hij geleverd met Bovag Garantie en tellerrapport van Nationale Autopas. Als u nieuwsgierig bent naar deze Volkswagen Crafter, neem dan snel contact met ons op.
Voor meer informatie kun u bellen met 0031 (0)546-572921 of mail naar info@auto-zwijnenberg.nl
Rijklaarmaak kosten: € 475,- voor personenwagens jonger dan 6 jaar. € 750 personenauto's ouder dan 6 jaar. € 750,- voor Bedrijfsauto's en 4X4
Wat krijgt u hiervoor:
* Een onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema waar het voertuig op dat moment aan toe is.
* 1/2 jaar BOVAG garantie
* 1 jaar mobiliteitsgarantie voor heel Europa incl vervangend vervoer
* Brandstof tank 1/2 gevuld
* Nieuwe mattenset mits noodzakelijk
* Poetsen van binnen en buiten.
Auto Zwijnenberg in Wierden is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de Duitse automerken Opel, Mercedes-Benz Mercedes Benz Marco Polo Westfalia campers, VW en Audi. Gezien haar jarenlange ervaring in de autowereld is zij de partner bij uw zoektocht naar een betrouwbare occasion. Vanaf onze locatie aan de Rijssensestraat 58a te Wierden heten wij u van harte welkom!
Financial lease
Wilt u optimaal profiteren van de fiscale voordelen van leasen? Kies dan voor Financial Lease. Dan betaalt u een vast bedrag per maand aan rente en afschrijving en staat de auto op uw balans. U bent dus ‘economisch eigenaar’, waardoor u profiteert van de diverse fiscale voordelen. Wanneer u als ondernemer een of meerdere auto’s aanschaft, kan Financial Lease dus een winstgevend alternatief zijn. Wij kunnen u vrijblijvend een passend en aantrekkelijk leasevoorstel maken.