MarktPlaza

Mercedes-Benz Vito - 116 CDI Aut7. Lang Dubb Cab. Comfort Navi | LMV | 6 Pers

532x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jun 2016 - aug 2019
Cabine: dubbel
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 380 Nm
GVW: 3.050 kg
Lengte/hoogte: L2
Wielbasis: 320 cm
Tankinhoud: 72 liter
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 194 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik in de stad: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
CO2 uitstoot: 153 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 134 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 750 ex BTW): Via Bovag Pakket: Wat krijgt u hiervoor: Een onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema waar het voertuig op dat moment aan toe is. 1/2 jaar BOVAG garantie 1 jaar mobiliteitsgarantie voor heel Europa incl vervangend vervoer Brandstof tank 1/2 gevuld Nieuwe mattenset mits noodzakelijk Poetsen van binnen en buiten. Auto Zwijnenberg in Wierden is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de Duitse automerken Opel, Mercedes-Benz Mercedes Benz Marco Polo Westfalia campers, VW en Audi. Gezien haar jarenlange ervaring in de autowereld is zij de partner bij uw zoektocht naar een betrouwbare occasion. Vanaf onze locatie aan de Rijssensestraat 58a te Wierden heten wij u van harte welkom!
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK
= Aanvullende opties en accessoires =
- 2 zitplaatsen rechtsvoor
- Lichtmetalen velgen 17"
- Navigatie-pakket
- Parkeer assistent
- Trekhaak met afneembare kogel
- Tussenschot volledig
- Aanhanger assistent
- Achterklep
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Zijschuifdeur rechts
- Zijwandbekleding laadruimte
- Zijwind assistent
Hij is klaar voor nog jaren rijplezier, deze Mercedes-Benz Vito uit 2016. Er staat 161468 kilometer op de teller. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, trailer assistent, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Het full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem bedient u met knoppen op het stuur. Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. Parkeren zonder stress. Met de automatische parkeerassistent parkeert deze auto zichzelf met minimale inspanning in. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. En deze auto heeft ook verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Deze Mercedes-Benz is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
Voor meer informatie kun u bellen met 0031 (0)546-572921 of mail naar info@auto-zwijnenberg.nl
Rijklaarmaak kosten: € 475,- voor personenwagens jonger dan 6 jaar. € 750 personenauto's ouder dan 6 jaar. € 750,- voor Bedrijfsauto's en 4X4
Wat krijgt u hiervoor:
* Een onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema waar het voertuig op dat moment aan toe is.
* 1/2 jaar BOVAG garantie
* 1 jaar mobiliteitsgarantie voor heel Europa incl vervangend vervoer
* Brandstof tank 1/2 gevuld
* Nieuwe mattenset mits noodzakelijk
* Poetsen van binnen en buiten.
Auto Zwijnenberg in Wierden is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de Duitse automerken Opel, Mercedes-Benz Mercedes Benz Marco Polo Westfalia campers, VW en Audi. Gezien haar jarenlange ervaring in de autowereld is zij de partner bij uw zoektocht naar een betrouwbare occasion. Vanaf onze locatie aan de Rijssensestraat 58a te Wierden heten wij u van harte welkom!
Financial lease
Wilt u optimaal profiteren van de fiscale voordelen van leasen? Kies dan voor Financial Lease. Dan betaalt u een vast bedrag per maand aan rente en afschrijving en staat de auto op uw balans. U bent dus ‘economisch eigenaar’, waardoor u profiteert van de diverse fiscale voordelen. Wanneer u als ondernemer een of meerdere auto’s aanschaft, kan Financial Lease dus een winstgevend alternatief zijn. Wij kunnen u vrijblijvend een passend en aantrekkelijk leasevoorstel maken.