MarktPlaza

Volkswagen Bora Variant - 1.9 TDI Highline Climate/Trekhaak

521x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 1999 - mei 2001
Modelcode: 1J6
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.880 kg
Afmetingen (LxBxH): 451 x 174 x 151 cm
Wielbasis: 250 cm
Acceleratie (0-100): 11,1 s
Topsnelheid: 195 km/u
Bekleding: Velours
Interieurkleur: Zwart
CO2 uitstoot: 143 g/km
Emissieklasse: Euro2
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 336 - 356 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Bagagedek
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch schuif-/kanteldak
- Elektronische remkrachtverdeling
- Gordelspanners
- Hoofdsteunen voor
- Houtafwerking interieur
- Koplampen in hoogte verstelbaar
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radiovoorbereiding
- Sperdifferentieel
- Sportstoelen voor
- Stuur verstelbaar
- Toerenteller
Autobedrijf van Dolderen staat sinds 1933 garant voor Uw mobiliteit. Wij zijn de specialist voor Uw nieuwe gebruikte Toyota.De getoonde prijs is een verkoopprijs inclusief ons basispakket.Het basispakket bestaat uit :Tenaamstelling en leges kosten,geldende apk,vloeistof en verlichting controle en gecontroleerde kilometerstand. Optioneel is het mogelijk om voor een compleet afleverpakket te kiezen. Het afleverpakket kost € 395 en bestaat uit: afleveringsbeurt conform onderhoudsschema ,nieuwe apk en reiniging van in- en exterieur.
Dankzij hoogwaardige techniek en verschillende veiligheidssystemen, biedt deze Volkswagen Bora Variant u optimale veiligheid en comfort tijdens iedere rit. De auto is van het bouwjaar 1999 en is van de eerste eigenaar. Mooi om te zien en heerlijk om in te zitten zijn de sportstoelen, die u onderweg optimale ondersteuning geven. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer aluminium dakrailing, warmtewerend glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Met lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes is deze Volkswagen helemaal compleet.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.
Met zijn geweldige prestaties en dynamische uiterlijk laat deze sportieve eyecatcher het hart van veel autoliefhebbers sneller kloppen. We hebben het hier over een Volkswagen Bora Variant die 286976 kilometer heeft gelopen. Het bouwjaar is 1999. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. De sportstoelen geven het interieur van deze Bora Variant een super strakke en sportieve uitstraling. In deze Volkswagen profiteert u onder andere ook van: aluminium dakrailing, warmtewerend glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. Natuurlijk behoren lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes ook tot de uitrusting van deze complete auto.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze Volkswagen. Belt u ons snel?
Aan de omschrijving in deze advertentie is de grootst mogelijke zorg besteed, toch is het mogelijk dat in de advertentie opties zijn vermeld welke niet op de auto aanwezig zijn. Er kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.