MarktPlaza

Vlinderhoeve 10

98x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

** Ruime, zonnige, energiezuinige, gasloze, vrijstaande woning met vele extra's en grote zuidtuin grenzend aan een groenstrook. Met deze energiezuinige, gasloze en goed onderhouden woning met vele extra's kunt u jarenlang zorgeloos wonen. **
De woning ligt in de ruim opgezette wijk 'De groene erven' met alleen vrijstaande en twee-onder-één-kap koopwoningen.
Voorzieningen zoals scholen, winkels, sportaccommodaties, eerstelijns zorg, goed openbaar vervoer en snelle uitvalswegen liggen op korte afstand.
De indeling van de woning is als volgt:
De begane grond is voorzien van een lichte natuurstenen vloer met vloerverwarming in de hal en woonkamer, antraciete natuurstenen vloeren met vloerverwarming in de keuken en het toilet en antraciete tegelvloeren met tegelplint in de berging en trapkast:
Entreehal met meterkast, modern separaat toilet met zwevend inbouw toilet, betegelde wanden tot aan het plafond en granieten afwerking, trap naar eerste verdieping, trapkast, een aanvullende vlakke wandradiator, toegang tot de eetkeuken en toegang tot de ruime zonnige woonkamer.
De zonnige tuingerichte grote woonkamer (49 m2) heeft raampartijen tot aan de grond en openslaande deuren naar de grote zuidtuin welke grenst aan een groenstrook. Naast de vloerverwarming zijn er aanvullend nog twee grote vlakke wandradiatoren aanwezig voor snelle opwarming van de woonkamer indien gewenst.
De moderne eetkeuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van een aanvullende vlakke wandradiator, granieten werkblad, luxe Siemens inbouwapparatuur zoals een oven, magnetron, afwasmachine, koelkast, diepvries, afzuigkap, vlakke kookplaat en een Blanco verdiepte spoelbak en kraan.
De inpandige berging is bereikbaar via de oprit en is voorzien van verwarming en een betegelde sanitaire hoek met stortbak met warm en koud water.
De eerste verdieping is voorzien van laminaatvloeren op de slaapkamers en hal en antraciete natuurstenen vloeren op de sanitaire ruimtes:
De L-vormige hal geeft toegang tot de vaste trap naar de twee verdieping, een modern separaat toilet met zwevend inbouw toilet, betegelde wanden tot aan het plafond en granieten afwerking, drie grote lichte slaapkamers (14, 16 en 19 m2) en een moderne badkamer met daglicht, ligbad, douche, wastafelmeubel, bijpassende hangkast en spiegelkast.
De tweede verdieping welke bereikbaar is via een vaste trap is voorzien van een laminaatvloer in de slaapkamer en de hal en een antraciete tegelvloer met tegelplint in de wasruimte:
De hal geeft toegang geeft tot een ruime wasruimte en een grote slaapkamer.
De wasruimte met groot dakraam heeft een wasmachine, wasdroger en een betegelde sanitaire hoek met stortbak met warm en koud water.
De slaapkamer (13 m2) met groot dakraam is voorzien van een betegelde sanitaire hoek met wastafel met warm en koud water, planchet, staand meubel en spiegel.
De grote tuin is gelegen aan de voorzijde, zijkant en achterkant van de woning en is voorzien van blauwgrijze bestrating in de paden, terrassen en de oprit met geborsteld stalen carport, borders met diverse (ook wintergroene) beplanting en diverse fruitbomen (appel, peer, pruim) welke kenmerken zijn voor Schuytgraaf (voorheen weilanden met fruitteelt). De achtertuin ligt op zuid waardoor het grote terras bij de woning zonnig is. Het gezellige terrasje voor het tuinhuis biedt daarentegen schaduw van het tuinhuis, struiken en de perenboom. Aan de achterzijde van de achtertuin ligt een groenstrook met wandelpad. Op dit moment ligt het in de zomer uitgedroogde grasdeel van de tuin kant en klaar te wachten op nieuwe graszoden na het vorstseizoen.
Bijzonderheden en extra's:
- De woning is tijdens de bouw en direct daarna voorzien van veel zogenoemd meerwerk, waaronder twee dakkapellen, uitbouw woonkamer, separaat toilet eerste verdieping, granieten afwerking sanitaire ruimtes en keuken, extra betegelde sanitaire hoeken in de slaapkamer op de tweede verdieping, de wasruimte en de berging, alle ramen draai-kiep (i.p.v. alleen draaibaar) te openen, extra loze leidingen naar diverse ruimtes, vloerverwarming gehele begane grond, vier aanvullende vlakke wandradiatoren op de begane grond, de trapopgang naar de eerste verdieping en de trapkast in de hal (i.p.v. beide in de woonkamer), aparte eetkeuken (i.p.v. open keuken), extra groepen in de meterkast, buitenkraantje met afvoerput, bestrating, tuinaanleg en plaatsing tuinhuis.
- De wanden en plafonds in de woning zijn voorzien van spackspuitwerk;
- Schilderwerk buiten en binnen in oktober 2018 uitgevoerd;
- Energiezuinige, gasloze en milieuvriendelijke woning met degelijke bouwmaterialen waaronder bijvoorbeeld keramische dakpannen, een WTW-unit waarmee de woning energiezuinig geventileerd wordt o.b.v. warmteterugwinning, stadsverwarming en hemelwaterafvoer via een ondergronds afvoersysteem naar de wadi in de groenstrook.
- GIW-garantie;
- Politiekeurmerk;
- Bouwjaar 2006
- Kavel 359 m2
- Oppervlak 173 m2
- Inhoud 637 m3
** Kortom: Een goed gelegen, ruime, zonnige, energiezuinige, gasloze en instapklare vrijstaande woning met vele extra's waar u vele jaren zorgeloos mee vooruit kan ! **
Extra gegevens:
Merk: Vlinderhoeve 10
Ligplaats: Arnhem
Conditie: Gebruikt