MarktPlaza

Veerstraat 21 ab

132x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Omschrijving Vraagprijs op aanvraag.
Karakteristieke woonboot met grote tuin, eigen grond, op schitterende locatie. Hier is een bijzondere beleving te koop, een unieke situatie. De verkopers hebben hier vele jaren met genoegen gewoond. Ze komen graag in contact met belangstellenden, om gezamenlijk tot een passend prijsniveau te komen.
Op een mooie landelijke locatie in Heerewaarden, in het brede water van de rivier de Maas, ligt deze woonboot. De oever is grond in eigendom, ingericht met een prachtige tuin. Vanuit de tuin en de woonboot is er een fraai uitzicht over het steeds weer boeiende water. Golvend bij storm, als een spiegel bij windstilte, met watervogels en schepen die voorbij komen, u komt tot rust en hoeft zich nooit te vervelen.
De woonboot is karakteristiek vormgegeven en ingericht. Voor zover bekend is zij als drijvende woning voor de uitvoerder van de zandwinningswerken van de Lithse Ham gebouwd in 1950, in Hardinxveld bij de scheepswerf Firma Haeser & Zonen.
De indeling is als volgt. Na binnenkomst is er linksaf een gang en daarna een badkamer met toilet, douche en wastafel. Vervolgens is er een keuken. Daarna betreedt u de woonkamer. Uiteindelijk bevindt zich aan de linkerzijde een tussenkamer met veel bergruimte en uiteindelijk een eerste slaapkamer. Een tweede slaapkamer bevindt zich in de woonboot geheel rechts.
Onder de vloer van de hal bevindt zich een ruimte die gebruikt kan worden als berging, bereikbaar via een luik.
De afmetingen van de vertrekken zijn bij benadering als volgt:
Slaapkamer 1: 2,70 x 2,50 meter
Woonkamer: 6,40 x 4 meter
Keuken: 2,90 x 4 meter
Badkamer: 1,90 x 2,50 meter
Slaapkamer 2: 2,50 x 3,70 meter
De woonboot wordt comfortabel verwarmd met een centrale verwarming met een Intergas combiketel. In de woonkamer is een gezellige open gashaard aanwezig. De ark is aangesloten op aardgas, elektriciteit en water. Afvalwater wordt via een rioolpomp afgevoerd naar een gemeentelijke IBA.
Het oeverperceel bij de woonboot is ingericht als tuin. Een perceel met een oppervlakte van 210 m2 is eigendom. De ligplaats in de Maas die eraan grenst is van de rijksoverheid.
Op de oever is een houten opstal met een oppervlakte van circa 20 m2 aanwezig, deels ingericht als werk/verblijfsruimte, deels als klus/bergingsruimte.
De woonboot en bijbehorende zaken verkeren in het algemeen in goede staat. De woonboot heeft een stalen casco, het is nodig periodiek een werf te bezoeken voor onderhoud. Het laatste werfbezoek heeft recent plaatsgevonden.
Heerewaarden is een dorp in de gemeente Maasdriel, letterlijk tussen de rivieren Maas en Waal. De woonboot bevindt zich aan de Veerstraat, aan de oostzijde van het dorp, op de grens van de provincies Gelderland en Noord-Brabant.
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid bij de ingang van de eigen grond. Bij de woonboot is er gelegenheid een recreatievaartuig af te meren, de omgeving is een prachtig vaargebied.
Heeft u interesse in deze woonboot, wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een bezichtiging? Neemt u dan contact op met de verkopende woonbotenmakelaar.
Het oeverperceel en de woonboot zijn eigendom. De woonboot is ingeschreven in het scheepsregister van het kadaster, voor verkrijging van een hypotheek.
Een gunstige bijkomstigheid: bij de koop (eigendomsoverdracht) is over het waardedeel van de woonboot en ligplaats geen overdrachtsbelasting verschuldigd.
Aan de informatie (waaronder afmetingen en afbeeldingen) in deze vrijblijvende aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden.
Bij woonboten is de regelgeving en de bepaling van het aantal m2 woonruimte veelal afwijkend van woonhuizen. Het aantal m2 is bij benadering vermeld. Serieuze geïnteresseerden zijn welkom om de ruimte zelf te komen ervaren en meten.
Extra gegevens:
Merk: Veerstraat 21 ab
Ligplaats: Heerewaarden
Conditie: Gebruikt