MarktPlaza

Veerdijk 62 t-O

213x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Zeer goed onderhouden woonschip van recent bouwjaar (2005) in Wormer!
In het het oerhollandse landschap van de rivier de Zaan in het plaatsje Wormer bieden wij dit zeer goed onderhouden woonschip aan. Wormer is één van de oudste plaatsjes in de Zaanstreek en maakt sinds 1991 deel uit van de gemeente Wormerland. Met het treinstation van Wormerveer op loopafstand en in directe nabijheid van diverse snelwegen zijn steden als Alkmaar en Amsterdam prima bereikbaar.
Het schip is in uitzonderlijk goede staat en zeer hoogwaardig gebouwd en van alle gemakken voorzien. Met de grote scheepsramen in de woonkeuken heeft u vanuit het schip een prachtig uitzicht over de Zaan. Het schip is een comfortabele woning, volledig geïsoleerd met dubbele beglazing en voorzien van alle gemakken. Er is een (oliegestookte) cv installatie en 2 sfeerverhogende (pallet) kachels. Het houtwerk is zeer fraai.
Het woonschip is nog zeer recent (2019) opnieuw in de verf gezet en op de helling geweest. Het onderwaterschip verkeerd dan ook in een uitstekende staat.
Naast de ruimte op het achterdek is er tevens een fijne zit op de wal, wat echter tot op heden gedoogd is.
Het betreft hier een varend woonschip, niet CVO gekeurd. De Rabobank is op dit moment de enige hypotheekverstrekker voor woonschepen en een varend woonschip wordt door de Rabobank niet gefinancierd.
Beschikt u over eigen financiële middelen? Hebben we uw interesse gewekt? Bel ons voor een afspraak voor bezichtiging en we bespreken graag de details met u.
Indeling:
Entree via stuurhut/keuken: ± 2,85 x 4,11 m. met openslaande deuren naar rondzit buiten: ± 3,20 x 3,45 m. (rondlopend); woonkamer: ± 4,10 x 3,60 m. met palletkachel, rondom vaste kasten, inbouwspots en toegang naar slaapkamers; slaapkamer voor (L-vorm): ± 3,79/2,24 x 0,90/3,90 m. (rondlopend) met vaste kasten en toegang naar badkamer: ± 1,73 x 1,78 m. met wastafel, toilet en douche; slaapkamer achter: ± 2,45 x 2,10 m. met vast 1-persoonsbed en vaste kast; toilet: ± 1 m²; werkkamer: ± 2,20 x 2,10 m. met vast buro, opstelling wasmachine en techniek.
Bijzonderheden:
Naam: AQUARIUS
Casco: Staal
Opbouw: Staal
Afmetingen: ± 19,95 x 4,80 meter.
Liggeld: Geen
Nutsvoorzieningen: Elektra en water.
Bouwer: Molenaar's Scheepswerf Zaandam.
Hoogte: ± 3,30 meter
Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Extra gegevens:
Merk: Veerdijk 62 t-O
Ligplaats: Wormer
Conditie: Gebruikt