MarktPlaza

VAKANTIEHUIS 20 T/M 30 PERS GELDERLAND "KOM IN DE IN BEDSTEE"

171x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Groepsaccommodatie in Bredevoort, tussen Winterswijk en Aalten
Helemaal tot rust komen in een prachtige omgeving en genieten van elkaars gezelschap? Heerlijk wandelen, fietsen of juist helemaal niets doen in een gezellige groepsaccommodatie. Dan bent u bij Kom in de Bedstee in Bredevoort, tussen Aalten en Winterswijk aan het juiste adres!
Altijd al eens willen weten hoe het is om te slapen in een heuse bedstee?
Kom dan eens overnachten in onze ruime en luxe bedstedes. U kunt dan nostalgisch, knus en met een knipoog naar het verleden overnachten.
De groepsaccommodatie met 15 bedstedes voor 30 personen is van alle gemakken voorzien. Omdat de groepsaccommodatie zo aangenaam is voor kinderen en volwassenen is het jaar 2012 in het weekend geheel volgeboekt. Wij verwelkomen u daarom graag in 2013 en gelukkig zijn er volgend jaar nog genoeg prachtige weekenden vrij.
Genieten van een midweek weg in 2012 kan gelukkig nog volop en is daarom ook een aanrader voor mensen die dan de tijd hebben om van de Achterhoek tegenieten.
Voor de kinderen is er binnen een prachtige speelgelegenheid. Buiten is er een groot grasveld met vele speeltoestellen. Voor de echte liefhebbers is er een hottub die het hele jaar door gebruikt kan worden.
De groepsaccommodatie ligt in een prachtige omgeving, waar het prima fietsen en wandelen is. Kom in de bedstee heeft een zeer ruim dagverblijf die van alle gemakken voorzien is. Voor de hele kleintjes onder ons zijn er kinderstoeltjes en campingbedjes aanwezig. Omdat er ook kleinere groepen in een bedstee willen slapen, bouwen wij in het Woold van Winterswijk een nieuwe vakantiewoning met bedstedes.
U bent daar van harte welkom vanaf half november 2012.
Wij wensen u veel vakantieplezier in één van onze groepsaccommodaties.
Kom in de Bedstee - Aalten met 15 bedstedes geschikt voor 30 personen.
Kom in de Bedstee - Woold met 6 bedstedes geschikt voor 12 personen. (foto's)
Familie H.J. Schutte - Winterswijk - Aalten