MarktPlaza

WELKOM IN ONS MOOIE AALTEN

344x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Groepsaccommodatie in Bredevoort, tussen Winterswijk en Aalten

bedstee-groepen

Kom in de Bedstee Aalten heeft het Certificaat Nationale Groepsaccommodatie (Recron) behaald met maar liefst 4 sterren!

dianne

Helemaal tot rust komen in een prachtige omgeving en genieten van elkaars gezelschap? Heerlijk wandelen, fietsen of juist helemaal niets doen in een gezellige groepsaccommodatie. Dan bent u bij Kom in de Bedstee in Bredevoort, tussen Aalten en Winterswijk aan het juiste adres!

Altijd al eens willen weten hoe het is om te slapen in een heuse bedstee?
Kom dan eens overnachten in onze ruime en luxe bedstedes. U kunt dan nostalgisch, knus en met een knipoog naar het verleden overnachten.

De groepsaccommodatie met 15 bedstedes voor 30 personen is van alle gemakken voorzien. De groepsaccommodatie is zo aangenaam voor kinderen en volwassenen, een echte beleving! Wij verwelkomen u daarom graag bij Kom in de Bedstee.

spelen-bedsteeVoor de kinderen is er binnen een prachtige speelgelegenheid. Buiten is er een groot grasveld met vele speeltoestellen. Voor de echte liefhebbers is er een hottub die het hele jaar door gebruikt kan worden.

De groepsaccommodatie ligt in een prachtige omgeving, waar het prima fietsen en wandelen is. Kom in de bedstee heeft een zeer ruim dagverblijf die van alle gemakken voorzien is. Voor de hele kleintjes onder ons zijn er kinderstoeltjes en campingbedjes aanwezig.

hottub-aaltenKleinere groepen die in een bedstee willen slapen, kunnen in het Woold van Winterswijk slapen. Daar hebben wij een nieuwe vakantiewoning gebouwd met 6 mooie bedstedes. U bent daar ook van harte welkom.
Nieuw: een heerlijke infra-rood sauna, in combinatie met de hottub een ultieme ontspanning!


Kom in de Bedstee - een Unieke Groepsaccommodatie - Bredevoort - Aalten - 0543-451420