MarktPlaza

vakantiehuis"DIANNE"8-12 personen gelderland-winterswijk.

233x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Groepsaccommodatie in Winterswijk in een rustgevende omgeving.
Heerlijk fietsen, wandelen of juist helemaal niets doen in een ruime luxe vakantiewoning met 6 bedsteden voor 12 personen. Bezoek dan eens met uw gezin, familie of groep Kom in de Bedstee het Woold. U komt in de prachtige bosrijke omgeving van Winterswijk, in het hart van de Achterhoek helemaal tot rust.
Uw vakantieverblijf het Woold wordt geheel nieuw gebouwd en is eind december 2012 klaar voor de eerste vakantiegasten.
Door de comfort en luxe die het huis biedt en indrukwekkende omgeving met talloze mogelijkheden, is Kom in de Bedstee Woold uitermate geschikt om voor langere tijd te verblijven.
Het Woold kent 6 slaapkamers - bedsteden voor 12 mensen. Slapen in een echte bedstee, is hartstikke leuk voor iedereen binnen uw gezelschap...kom daarom eens overnachten in onze ruime en luxe bedsteden. Elke bedstee heeft een eigen uniek thema, "...van romantisch tot nostalgische bedstee...", u waant zich in een andere wereld!
U zult na afloop allemaal zeggen "dat was genieten, daar in het Winterwijkse Woold"
De groepsaccommodatie ligt aan de rand van een groot bos in de buurtschap het Woold in Winterswijk. Vanuit de vakantiewoning kunt u direct de natuur in fietsen of wandelen. Vakantiehuis het Woold is van alle gemakken voorzien en kent een grote tuin. Voor de kleintjes onder ons is er een kinderbedje en campingstoeltje aanwezig.
U bent van harte welkom in onze nieuwe groepsaccommodatie in het prachtige buitengebied van Winterswijk.
Met vriendelijke groeten Dianne Schutte.