MarktPlaza

Toyota Prius - 1.8 Plug-in Dynamic Business Navi/Led

609x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: aug 2012 - dec 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen brandstofmotor: 74 kW (101 PK)
Koppel: 143 Nm
GVW: 1.840 kg
Afmetingen (LxBxH): 448 x 175 x 149 cm
Wielbasis: 270 cm
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 2,1 l/100km (1 op 47,6)
CO2 uitstoot: 49 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 91 - 102 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitensp.inklapbaar
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Head-up display
- Hoofdsteunen actief
- Keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- LED koplampen
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 15"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Oplaadmogelijkheid
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Autobedrijf van Dolderen staat sinds 1933 garant voor Uw mobiliteit. Wij zijn de specialist voor Uw nieuwe gebruikte Toyota. De getoonde prijs is een verkoopprijs inclusief ons basispakket.Het basispakket bestaat uit : Tenaamstelling en leges kosten,geldende apk,vloeistof en verlichting controle en gecontroleerde kilometerstand .Optioneel is het mogelijk om voor een compleet afleverpakket te kiezen. Het afleverpakket kost € 695 en bestaat uit: afleveringsbeurt conform onderhoudsschema ,nieuwe apk, reiniging van in- en exterieur en 6 maanden BOVAG garantie.
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Toyota Prius. Het is een dealeronderhouden auto van het bouwjaar 2013, hij heeft 102776 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 15 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun achter.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het premium audiosysteem en het full map navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Extra opties op deze auto zijn: head-up display en lederen stuur.
In de Toyota Prius heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
Aan de omschrijving in deze advertentie is de grootst mogelijke zorg besteed, toch is het mogelijk dat in de advertentie opties zijn vermeld welke niet op de auto aanwezig zijn. Er kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.