MarktPlaza

Toyota Prius - 1.5 VVT-i Tech Edition Navigatie, ecc, camera

86x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 195/55 R16
GVW: 1.725 kg
Afmetingen (LxBxH): 445 x 173 x 149 cm
Wielbasis: 270 cm
Acceleratie (0-100): 10,9 s
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 104 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- dealer onderhouden
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- incl boekjes
- Keyless entry
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- multifunctioneel stuurwiel
- Navigatie-systeem full map
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Parkeer-assistent
- Stuur verstelbaar
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
Over deze Toyota Prius: Deze bijzonder mooie Toyota Prius is een prachtige gelegenheid om over te schakelen naar milieubewuster autorijden. Door een elektromotor en een benzinemotor te combineren is Toyota er met de Prius in geslaagd een erg zuinige auto te ontwikkelen, prettige bijkomstigheid is dat het daarmee ook een erg voordelige manier van autorijden wordt. Deze Toyota Prius is gemaakt in 2008 heeft een respectabele kilometerstand van slechts 247.653km wat gezien de ervaringen met de Toyota Prius geen enkel probleem is. Daarnaast is deze Toyota Prius voorzien van een groot aantal zeer fijne, praktische en milieubewuste opties!
Dit vindt de ANWB van de Toyota Prius: "Ondanks de bijzondere techniek, is de Prius minstens even betrouwbaar als andere Toyota’s. Dat wil nogal wat zeggen. Er is bij de wegenwacht geen enkel typisch Prius-euvel bekend. Bij normaal onderhoud biedt een gebruikte Prius een probleemloze, zeer lange levensduur. Zelfs vernieuwing van het accupakket voor het hybride-systeem is tot nu toe vrijwel nooit voorgekomen." "Tijdens afremmen of eventueel onder het rijden, laadt de auto zelf de accu’s weer op. Die techniek leidt vooral onder lastige omstandigheden, zoals in de file of in stadsverkeer, tot een spectaculaire verlaging van het brandstofverbruik."
Naast betrouwbaarheid en veiligheid biedt de Prius ook veel luxe zoals de luxe comfortstoelen, electronic climate control, camera, originele 16 inch lichtmetalen velgen, cruise control, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en een armsteun voorin.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop, terwijl de ISOFIX de kinderzitjes stevig op zijn plaats verankerd. De camera helpt je veilig en schadevrij te manoeuvreren en met de Bluetooth kan je veilig handsfree bellen of muziek streamen over het multimediasysteem.
Deze Toyota Prius rijdt, schakelt, remt en stuurt bijzonder goed en de auto is geheel nagelopen voor je zekerheid. De auto is volgens het voorgeschreven onderhoudsprogramma bij Toyota onderhouden. De banden hebben een zeer goed profiel en de remmen zijn prima. De Toyota Prius is daarnaast rook en diervrij en afkomstig van de vierde eigenaar. Deze origineel Nederlandse auto heeft natuurlijk ook een geverifieerde kilometerstand.
Recentelijk dealeronderhouden bij 242.642km op 08-09-2019.
APK tot 09-05-2020.
Nieuwsgierig geworden naar deze mooie Toyota Prius? Kom langs en overtuig u zelf!
Onze servicemogelijkheden: Op verzoek 6, 12 of 24 maanden garantie, aantrekkelijke financiering, aankoopkeuring mogelijk, kilometergarantie.
Wilt u deze auto graag bekijken en er mee proefrijden? Mail, app of bel mij, of laat een bericht achter met het contactformulier zodat ik de auto voor u klaar kan zetten.
Ondanks onze grootst mogelijke zorgvuldigheid kunt u aan deze advertentie geen rechten ontlenen en zijn alle gegevens onder voorbehoud van (type)fouten.
Disclaimer
Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Autodealers.nl of de adverteerder niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen met Nick Huiskes Tel: 06-18465662 of op info@huiskes-automotive.nl