MarktPlaza

Honda Insight - 1.3 Elegance Pdc, ECC, Cruise

476x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 185/55 R16
GVW: 1.650 kg
Afmetingen (LxBxH): 440 x 170 x 143 cm
Wielbasis: 255 cm
Acceleratie (0-100): 12,4 s
Topsnelheid: 182 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Beige
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik in de stad: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
CO2 uitstoot: 105 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Buitenspiegels inklapbaar
- bumpers en spiegels in car.kleur
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- dealer onderhouden
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- incl boekjes
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- multifunctioneel stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Parkeersensor achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Versnellingspook
- Voorstoelen verwarmd
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
- zeer nette auto
Over deze Honda Insight: Deze bijzonder mooie Honda Insight is een prachtige gelegenheid om over te schakelen naar milieubewuster autorijden. Door een elektromotor en een benzinemotor te combineren is Honda er met de insight in geslaagd een erg zuinige auto te ontwikkelen, prettige bijkomstigheid is dat het daarmee ook een erg voordelige manier van autorijden wordt. Deze Honda Insight is gemaakt in 2010 heeft een mooie kilometerstand van slechts 96.000km. Daarnaast is deze Honda Insight voorzien van een groot aantal zeer fijne, praktische en milieubewuste opties!
Onderhuids is de Insight afgeleid van de Honda Jazz. Er zijn slechtere voorbeelden te bedenken, want de Jazz heeft vooral kwalitatief een ijzersterke reputatie. De Insight is er uitsluitend met Honda’s eigen hydride-techniek, door het merk aangeduid als IMA, Integrated Motor Assyst. Dat staat voor een elektromotor die assisteert bij de aandrijving van de auto, op momenten dat de benzinemotor minder efficiënt loopt. De Insight kan dus niet volledig elektrisch rijden. Die twee geïntegreerde motoren zijn aan de wielen gekoppeld met een continue variabele transmissie (CVT), ofwel een automaat. Gelukkig hoef je niet door te leren in de bijzondere techniek van de Insight om er optimaal gebruik van te kunnen maken.
Bij het ontwerpen van de Honda Insight stonden jouw comfort en veiligheid centraal. Naast veiligheid is er ook veel luxe aan boord zoals de luxe comfortstoelen die zorgen dat u en uw passagier altijd genieten van comfortabele ondersteuning. Ook tijdens koude dagen zorgt de Honda Insight met electronic climate control en stoelverwarming er voor dat u altijd comfortabel kunt reizen. Naast deze fijne opties is de auto tevens voorzien van een parkeersensoren, originele 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, elektrisch inklapbare en verwarmbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en een armsteun voorin.
In deze Honda Insight kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor jouw in de gaten houdt. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aan gaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. Je hoeft er niets aan te doen. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Deze Honda Insight is voorzien van een lederen stuur, dimmende binnenspiegel en een boordcomputer.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop, terwijl de ISOFIX de kinderzitjes stevig op zijn plaats verankerd. De parkeersensoren helpen je veilig en schadevrij te manoeuvreren en met de Bluetooth kan je veilig handsfree bellen of muziek streamen over het multimediasysteem. De van leds voorziene koplampen zorgen er voor dat je altijd zichtbaar bent.
Deze Honda Insight rijdt, schakelt, remt en stuurt bijzonder goed en de auto is geheel nagelopen voor je zekerheid. De banden hebben een zeer goed profiel en de remmen zijn uitstekend. De Honda Insight is daarnaast rook en diervrij en afkomstig van de derde eigenaar. Deze origineel Nederlandse auto heeft natuurlijk ook een geverifieerde logische kilometerstand.
APK tot 18-03-2020.
Nieuwsgierig geworden naar de mooi Honda Insight? Kom langs en overtuig u zelf!
Onze servicemogelijkheden: Op verzoek 6, 12 of 24 maanden garantie, aantrekkelijke financiering, aankoopkeuring mogelijk, kilometergarantie.
Wilt u deze auto graag bekijken en er mee proefrijden? Mail, app of bel mij, of laat een bericht achter met het contactformulier zodat ik de auto voor u klaar kan zetten.
Ondanks onze grootst mogelijke zorgvuldigheid kunt u aan deze advertentie geen rechten ontlenen en zijn alle gegevens onder voorbehoud van (type)fouten.
Disclaimer
Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Autodealers.nl of de adverteerder niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen met Nick Huiskes Tel: 06-18465662 of op info@huiskes-automotive.nl