MarktPlaza

Peugeot 208 - 1.6 VTi Allure Pdc, ECC, Cruise

518x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 195/55 R16
GVW: 1.605 kg
Afmetingen (LxBxH): 397 x 174 x 146 cm
Wielbasis: 254 cm
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik in de stad: 8,1 l/100km (1 op 12,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
CO2 uitstoot: 134 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- dealer onderhouden
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- incl boekjes
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Mistlampen adaptief
- multifunctioneel stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
- zeer nette auto
Over deze Peugeot 208: Deze bijzonder mooie Peugeot 208 uit 2012 heeft een mooie kilometerstand van slechts 131.250km. Daarnaast is deze Peugeot 208 voorzien van een groot aantal zeer fijne en praktische opties!
Bij het ontwerpen van de Peugeot 208 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. De aandrijving van deze Peugeot wordt verzorgd door een viercilinder 1.6 benzinemotor met 120pk en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Ook is de auto voorzien van: originele 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare en verwarmbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en een armsteun voorin.
Het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem bedient u met knoppen op het stuur. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. In deze Peugeot kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Deze Peugeot is voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop, terwijl de ISOFIX de kinderzitjes stevig op zijn plaats verankerd. De parkeersensoren aan de achterzijde helpen u veilig en schadevrij te manoeuvreren en met de Bluetooth kunt u veilig handsfree bellen of muziek streamen over het multimediasysteem. De actieve dagrijverlichting zorgt er voor dat u altijd zichtbaar bent en in het donker worden bochten extra aangelicht voor extra zicht.
Onderhoudsgeschiedenis: Deze Peugeot 208 rijdt, schakelt, remt en stuurt bijzonder goed en de auto is geheel nagelopen voor uw zekerheid. De auto is volgens het voorgeschreven onderhoudsprogramma van Peugeot onderhouden. De banden hebben een zeer goed profiel en de remmen zijn uitstekend. De Peugeot 208 is daarnaast rook en diervrij en afkomstig van de tweede eigenaar. Deze origineel Nederlandse auto heeft natuurlijk ook een geverifieerde en aantoonbaar logische kilometerstand.
Datum en kilometerstand waarop onderhoud heeft plaatsgevonden:
25-07-2013 bij 29.928km
09-01-2015 bij 57.241km
09-02-2016 bij 84.879km
05-06-2017 bij 112.143km
20-11-2018 bij 124.347km
APK tot 30 Maart 2020
Onze servicemogelijkheden: Op verzoek 6, 12 of 24 maanden garantie, aantrekkelijke financiering, aankoopkeuring mogelijk, kilometergarantie.
Wilt u deze auto graag bekijken en er mee proefrijden? Mail, app of bel mij, of laat een bericht achter met het contactformulier zodat ik de auto voor u klaar kan zetten.
Ondanks onze grootst mogelijke zorgvuldigheid kunt u aan deze advertentie geen rechten ontlenen en zijn alle gegevens onder voorbehoud van (type)fouten.
Disclaimer
Hoewel aan de informatie van deze website de grootst mogelijke zorg wordt besteed, kan Autodealers.nl of de adverteerder niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuiste informatie van welke aard dan ook. Voor de exacte uitvoering en beschikbaarheid van de auto kunt u contact opnemen met Nick Huiskes Tel: 06-18465662 of op info@huiskes-automotive.nl