MarktPlaza

Toyota Aygo - 1.0 VVT-i x-play Navi/Camera/Airco NLauto

104x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2014 - mrt 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.240 kg
Afmetingen (LxBxH): 346 x 162 x 146 cm
Wielbasis: 234 cm
Acceleratie (0-100): 14,0 s
Topsnelheid: 160 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
CO2 uitstoot: 88 g/km
Emissieklasse: Euro6
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 62 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Autobedrijf van Dolderen staat sinds 1933 garant voor Uw mobiliteit. Wij zijn de specialist voor Uw nieuwe gebruikte Toyota.De getoonde prijs is een verkoopprijs inclusief ons basispakket.Het basispakket bestaat uit :Tenaamstelling en leges kosten,geldende apk,vloeistof en verlichting controle en gecontroleerde kilometerstand. Optioneel is het mogelijk om voor een compleet afleverpakket te kiezen. Het afleverpakket kost € 395 en bestaat uit: afleveringsbeurt conform onderhoudsschema en reiniging van in- en exterieur.
Zijn dynamische uiterlijk maakt al direct duidelijk wat voor rijervaring u van deze Toyota Aygo mag verwachten: pure sportiviteit. De auto is van het bouwjaar 2017 en is van de eerste eigenaar. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Ook elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Het rijden met deze Toyota wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse in deze mooie Toyota? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.
Aan de omschrijving in deze advertentie is de grootst mogelijke zorg besteed, toch is het mogelijk dat in de advertentie opties zijn vermeld welke niet op de auto aanwezig zijn. Er kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.