MarktPlaza

Toyota Aygo - 1.0 VVT-i x-cite Navi/Airco

473x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2014 - mei 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.240 kg
Afmetingen (LxBxH): 346 x 162 x 146 cm
Wielbasis: 234 cm
Acceleratie (0-100): 14,3 s
Topsnelheid: 160 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Licht grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
CO2 uitstoot: 88 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 62 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Start/stop systeem
Autobedrijf van Dolderen staat sinds 1933 garant voor Uw mobiliteit. Wij zijn de specialist voor Uw nieuwe gebruikte Toyota. De getoonde prijs is een verkoopprijs inclusief ons basispakket.Het basispakket bestaat uit : Tenaamstelling en leges kosten,geldende apk,vloeistof en verlichting controle en gecontroleerde kilometerstand .Optioneel is het mogelijk om voor een compleet afleverpakket te kiezen. Het afleverpakket kost € 695 en bestaat uit: afleveringsbeurt conform onderhoudsschema ,nieuwe apk, reiniging van in- en exterieur en 6 maanden BOVAG garantie.
Dit is nu typisch een auto die u goed moet bekijken. Want hij zal u beslist verrassen met zijn ruimte en zijn rijkwaliteiten. Zijn compacte motor geeft deze Toyota uitstekende prestaties, maar zorgt voor een bescheiden brandstofverbruik. Tot de uitrusting behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Ook is de Toyota uitgerust met: lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Bent u nieuwsgierig naar deze Toyota Aygo? Laat het ons dan snel weten.
Aan de omschrijving in deze advertentie is de grootst mogelijke zorg besteed, toch is het mogelijk dat in de advertentie opties zijn vermeld welke niet op de auto aanwezig zijn. Er kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.