MarktPlaza

Tec Travelbird 380

9482x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Tec
Model: Travelbird 380
Bouwjaar: 2012
Lengte: 6.7 meter
Aantal slaapplaatsen: 3
Maximum gewicht: 1350 kg
Indeling:
Eindkeuken: aanwezig
Hoek toilet: aanwezig
Middendinette: aanwezig
Opties:
Boiler: aanwezig
Fietsenrek: aanwezig
Gascomfort: aanwezig
Hordeur: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Luifel: aanwezig
Reservewiel: aanwezig
Watertank (schoon): aanwezig
Wilt u meer informatie over deze TEC Travel Bird 380? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
U heeft in deze praktisch ingerichte TEC Travel Bird 380 van bouwjaar 2012, de beschikking over slaapgelegenheid voor 3 personen. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze caravan is gemonteerd. Doordat deze caravan is voorzien van een Enduro mover kunt u deze eenvoudig op iedere gewenste plek zetten. Uw bagage kunt u ook van de buitenzijde snel bereiken via het serviceluik. Dankzij het Tempo 100 certificaat is het met deze caravan toegestaan om 100 kilometer per uur te rijden op de Duitse Autobahn.
Om gezellig samen te kunnen zitten, eten en drinken, is de caravan voorzien van een comfortabele middendinette. De eindkeuken, die zich geheel achterin de caravan bevindt, heeft onder meer een kraan, spoelbak en 3-pits kooktoestel. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast (102 liter) met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.
In het ruime, dwars geplaatste bed kunnen 2 personen slapen. In de comfortabele badkamer van deze caravan vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet.
Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de caravan voorzien van een circulatiesysteem.
U zult in deze caravan dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. De caravan heeft dankzij de stabilisator, waarmee deze caravan is uitgerust, een betere wegligging.De buitendeur golft iets, dit geeft geen problemen.
Er zit een kleine beschadiging op de tafel.
Wilt u meer informatie over deze TEC Travel Bird 380? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.