MarktPlaza

T Breukeleveensemeentje 10 a

136x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Omschrijving Op een fantastische lokatie aan de Vijfde Loosdrechtse Plas, ligt deze prachtige dubbele woonark (16 bij 4 meter) met royale terrassen, diverse steigers, ruime tuin rondom en bovenal een fantastisch uitzicht over het water.
De ark is gelegen op eigen grond en water, dit perceel meet circa 2.000 m2. Middels een elektrisch hek en eigen oprit bereikt u dit perceel en er is parkeergelegenheid voor meerdere auto's.
Indeling:
Begane grond: Entree, hal met garderobekasten, meterkast, technische ruimte en toilet voorzien van wastafel. Middels schuifdeuren bereikt u de lichte woonkamer met open haard (gas) en een vaste boekenkasten.
Doorgang naar de open eetkeuken, voorzien van diverse apparatuur en openslaande deuren naar de terrassen.
Het geheel is afgewerkt met nautische details zoals een rond raam en verzonken greepjes aan kasten en deuren.
Benedenverdieping: Vanuit de keuken bereikt u de benedenverdieping met twee royale slaapkamers voorzien van veel bergruimte, een luxe complete badkamer en technische ruimte.
Bijzonderheden:
Deze comfortabele woonark is zeer goed onderhouden en beschikt over diverse terrasoverkappingen. Het hardhouten terras heeft middels een beweegbare brug verbinding met een royale tuin. In de tuin aan de wal staan twee karakteristieke badhuisjes en is er een berging aanwezig. In de tuin aan de overzijde van de vaart staat een vrijstaande houten schuur.
Extra gegevens:
Merk: T Breukeleveensemeentje 10 a
Ligplaats: Loosdrecht
Conditie: Gebruikt