MarktPlaza

Suzuki SX4 S-Cross - 1.6 Exclusive Airco, Cruise control, LM velgen, Panoramadak, Dealeronderhouden

495x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/60 R16
GVW: 1.730 kg
Afmetingen (LxBxH): 430 x 177 x 158 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 180 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik in de stad: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
CO2 uitstoot: 125 g/km
Emissieklasse: Euro6
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Afleverpakket (2): Elke auto die bij ons verkocht wordt, ondergaat een aflevercheck. Bij deze check beoordelen wij de auto op zowel de technische als optische staat. Hier zal dan ook een rapport uit voortkomen met mogelijke toekomstige kosten. Elke auto wordt geleverd met minimaal 6 maanden BOVAG garantie en een nieuwe APK. De kosten hiervoor zitten bij de aankoopprijs inbegrepen! Wij verkopen uitsluitend auto's waar wij achter staan anders laten wij dit aan een ander over!
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bandenspanningscontrolesysteem
- bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth telefoonvoorbereiding
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- buitenspiegels van binnenuit verstelbaar
- centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- chroom delen exterieur
- Chroom delen exterieur
- dealer onderhouden
- Electronic Brake Distribution
- elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Keyless entry
- keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Start/stop systeem
- start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
- voorstoelen verwarmd
De Japanse automerken hebben in de loop van de jaren verschillende keren nieuwe maatstaven gezet als het gaat om kwaliteit en functionaliteit. Dat merk je ook aan deze Suzuki SX4 S-Cross. De aandrijving van deze Suzuki wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. Voor extra lichtinval en een frisse luchtstroom zorgt het elektrisch bediende panoramadak. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Het audiosysteem bedient u met knoppen op het stuur. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Deze auto is voorzien van lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Deze Suzuki SX4 S-Cross komt uit 2013, werd geleverd van 01-09-2013 tot 30-09-2016 en kostte toen € 23,884.-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2013 op kenteken, is voorzien van een benzine motor, heeft een maximum vermogen van 88 kW (120 PK) en een cilinderinhoud van 1586 cc.
De personenauto heeft een topsnelheid van 180 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 11 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 5.40 liter per 100 km en hij weegt 1060 kg. De wegenbelasting bedraagt € 116.- per kwartaal.
We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
Elke auto die bij ons verkocht wordt, ondergaat een aflevercheck. Bij deze check beoordelen wij de auto op zowel de technische als optische staat. Hier zal dan ook een rapport uit voortkomen met mogelijke toekomstige kosten. Elke auto wordt geleverd met minimaal 6 maanden BOVAG garantie en nieuwe APK. De kosten hiervoor zitten bij de aankoopprijs inbegrepen. Wij verkopen uitsluitend auto's waar wij achter staan anders laten wij dit aan een ander over! Indien gewenst leveren wij deze auto af met een extra service pakket voor €395,- Het servicepakket bestaat uit: uitgebreide inspectie, onderhoudsbeurt conform interval, 12 maanden GARANTIE met Europese mobiliteitspas, halve tank brandstof en reconditioneren.