MarktPlaza

Suzuki Swift - 1.6 Sport 100kw zojuist Binnen

525x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
Acceleratie (0-100): 12,3 s
Topsnelheid: 165 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 4 (4 handzenders)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-CD/MP3 speler
- Side-skirts
- Sportstuur
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
- Wis-/was installatie voor koplampen
Vakgarage Loosdrecht is een full service autobedrijf met ruim 40 jaar ervaring. Naast onderhoud, inkoop en verkoop, zijn wij gespecialiseerd in het invoeren van nieuwe en gebruikt auto’s en motoren. Vakgarage Loosdrecht is aangesloten bij de Bovag en NAP en wij bieden garantie, inruilopties en financieringsmogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in Volvo en hebben altijd een constant wisselende voorraad van minimaal 20 Volvo stationwagens, maar ook voor auto’s van andere merken bent u aan het juiste adres. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 8 maanden en wettelijke garantie. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre-inspectiebeurt en vloeistof controle gehad. Onderhoud en extra garantiepakketten bieden wij tegen meerprijs aan. De kosten rijklaar bedragen €375,00, deze zitten al verwerkt in de prijs van de auto. U bent van harte welkom voor een bezichtiging of een proefrit bij Vakgarage Loosdrecht.
Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audiosysteem en het navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Extra opties op deze auto zijn: sportstuurwiel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Suzuki Swift. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
Vakgarage Loosdrecht is een full service autobedrijf met ruim 40 jaar ervaring. Naast onderhoud, inkoop en verkoop, zijn wij gespecialiseerd in het invoeren van nieuwe en gebruikt auto’s en motoren. Vakgarage Loosdrecht is aangesloten bij de Bovag en NAP en wij bieden garantie, inruilopties en financieringsmogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in Volvo en hebben altijd een constant wisselende voorraad Zaterdag geopend tot 1300 uur !!! Tel 0653266098 - Johan Otten