MarktPlaza

Suzuki Swift - 1.0 Stijl Smart Hybrid 112 pk Navi/Led/Climate

519x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2017 - dec 2018
Modelcode: RZ/AZ
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Vermogen brandstofmotor: 82 kW (111 PK)
Koppel: 170 Nm
GVW: 1.380 kg
Afmetingen (LxBxH): 384 x 174 x 148 cm
Wielbasis: 245 cm
Acceleratie (0-100): 10,6 s
Topsnelheid: 195 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 97 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 08-07-2020
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 62 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dakspoiler
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Rijstrooksensor
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Two-tone (metaal) kleur
- Voorstoelen verwarmd
Autobedrijf van Dolderen staat sinds 1933 garant voor Uw mobiliteit. Wij zijn de specialist voor Uw nieuwe gebruikte Toyota.De getoonde prijs is een verkoopprijs inclusief ons basispakket.Het basispakket bestaat uit :Tenaamstelling en leges kosten,geldende apk,vloeistof en verlichting controle en gecontroleerde kilometerstand. Optioneel is het mogelijk om voor een compleet afleverpakket te kiezen. Het afleverpakket kost € 395 en bestaat uit: afleveringsbeurt conform onderhoudsschema en reiniging van in- en exterieur.
Ook deze hatchback is zeer veelzijdig en levert bovendien uitstekende prestaties. Dit is een dealeronderhouden Suzuki Swift van het bouwjaar 2017, hij heeft 58793 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Hij rijdt lekker, deze Suzuki. Pittig ook. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. Bij de uitrusting van deze Suzuki horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem. Het audiosysteem met dab-radio biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig via het stuurwiel. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Ook lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
Het rijden met deze Suzuki wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Met lane assist rijdt u altijd binnen de lijnen van uw rijstrook. Het systeem waarschuwt als u onbedoeld over de wegmarkering rijdt. In deze Suzuki vinden we verder een autonoom remsysteem en gordijnairbags achter
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
Aan de omschrijving in deze advertentie is de grootst mogelijke zorg besteed, toch is het mogelijk dat in de advertentie opties zijn vermeld welke niet op de auto aanwezig zijn. Er kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.