MarktPlaza

Suzuki Ignis - 1.2 Select Automaat Navi/Camera/Lmv

469x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jan 2017 - dec 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 120 Nm
Wielbasis: 244 cm
Acceleratie (0-100): 12,2 s
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Stof
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Fabrieksgarantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Service Pakket: Alle auto's worden standaard geleverd met 6 maanden bovag garantie.Optioneel Service Pakket € 495,00. De auto wordt dan afgeleverd met een onderhoudsbeurt volgens fabrieksnormen, een nieuwe APK, poetsbeurt, halve tank brandstof, indien nodig nieuwe matten. Wij hebben alle moeite genomen om de informatie over de auto's zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden over de informatie in onze advertentie.
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterstoelen verschuifbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Fabrieksgarantie
- Hill hold functie
- Lichtmetalen velgen 16"
- Multimedia-voorbereiding
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Innovatief design, doordachte techniek en een hoog kwaliteitsniveau zijn typische kenmerken van de Japanse automerken. Dat is te merken aan deze Suzuki Ignis, een auto uit 2017 die 20486 kilometer heeft gelopen. Zijn compacte motor geeft deze Suzuki uitstekende prestaties, maar zorgt voor een bescheiden brandstofverbruik. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en verschuifbare achterbank.
Het navigatiesysteem en het audiosysteem (met dab-ontvangst!) bedient u met knoppen op het stuur. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. De uitrusting van deze auto is met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Deze Suzuki is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?