MarktPlaza

Seat Ibiza - 1.0 TSI 115pk FR Business Intense Navi/Camera/Ecc/Pdc/Led/18inch

492x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: aug 2018 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
Wielbasis: 256 cm
Tankinhoud: 40 liter
Acceleratie (0-100): 9,3 s
Topsnelheid: 195 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Fabrieksgarantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Service Pakket: Alle auto's worden standaard geleverd met 6 maanden bovag garantie.Optioneel Service Pakket € 495,00. De auto wordt dan afgeleverd met een onderhoudsbeurt volgens fabrieksnormen, een nieuwe APK, poetsbeurt, halve tank brandstof, indien nodig nieuwe matten. Wij hebben alle moeite genomen om de informatie over de auto's zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden over de informatie in onze advertentie.
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bots waarschuwing systeem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Fabrieksgarantie
- Hill hold functie
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- LED koplampen
- Lichtmetalen velgen 18"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Sportonderstel
- Spraakbediening
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Vermoeidheids herkenning
- Vervolgbotsing preventie
Ruim en economisch, dat is de Seat Ibiza. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2019 en heeft een kilometerstand van 10728. De sportstoelen geven het interieur van deze Ibiza een super strakke en sportieve uitstraling. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, extra getint glas, led-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. Selecteer uw reisbestemming en het full map navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Seat is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u steeds veilig onderweg.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.