MarktPlaza

Hyundai Tucson - 1.6 GDi Comfort Navi/Camera/Ecc/Pdc/Lmv

506x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jul 2015 - dec 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 161 Nm
GVW: 1.895 kg
Afmetingen (LxBxH): 448 x 185 x 166 cm
Wielbasis: 267 cm
Tankinhoud: 62 liter
Acceleratie (0-100): 11,5 s
Topsnelheid: 182 km/u
Bekleding: Stof
CO2 uitstoot: 147 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Service Pakket: Alle auto's worden standaard geleverd met 6 maanden bovag garantie.Optioneel Service Pakket € 495,00. De auto wordt dan afgeleverd met een onderhoudsbeurt volgens fabrieksnormen, een nieuwe APK, poetsbeurt, halve tank brandstof, indien nodig nieuwe matten. Wij hebben alle moeite genomen om de informatie over de auto's zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Er kunnen geen rechten ontleend worden over de informatie in onze advertentie.
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank verwarmd
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Chroom delen exterieur
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- LED dagrijverlichting
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Rijstrooksensor
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Trekhaak afneembaar
- Verkeersbord detectie
- Voorstoelen verwarmd
Met een auto als deze Hyundai Tucson komt u absoluut goed voor de dag. Deze auto komt uit 2015. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. De verwarmbare achterbank is een traktatie voor iedereen die achterin plaatsneemt. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de dab-ontvanger. Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Hyundai is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Hyundai Tucson samen. Bij de veiligheidssystemen van deze Hyundai hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt.
Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.