MarktPlaza

Suzuki Ignis - 1.2 Comfort 1e eigenaar, dealer onderhouden, lichtmetalen velgen

478x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 175/65 R15
GVW: 1.330 kg
Afmetingen (LxBxH): 370 x 166 x 160 cm
Wielbasis: 244 cm
Acceleratie (0-100): 12,2 s
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
CO2 uitstoot: 104 g/km
Emissieklasse: Euro6
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 62 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Afleverpakket (2): Elke auto die bij ons verkocht wordt, ondergaat een aflevercheck. Bij deze check beoordelen wij de auto op zowel de technische als optische staat. Hier zal dan ook een rapport uit voortkomen met mogelijke toekomstige kosten. Elke auto wordt geleverd met minimaal 6 maanden BOVAG garantie en een nieuwe APK. De kosten hiervoor zitten bij de aankoopprijs inbegrepen! Wij verkopen uitsluitend auto's waar wij achter staan anders laten wij dit aan een ander over!
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Doordachte techniek en intelligente systemen zijn pas waardevol wanneer ze een functie hebben. Meer dan wie ook hebben de Japanse autofabrikanten dit door, en dat merk je ook aan deze Suzuki Ignis. De aandrijving van deze Suzuki wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook is de auto voorzien van: elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Natuurlijk behoren verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Suzuki Ignis samen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u contact met ons op?
Elke auto die bij ons verkocht wordt, ondergaat een aflevercheck. Bij deze check beoordelen wij de auto op zowel de technische als optische staat. Hier zal dan ook een rapport uit voortkomen met mogelijke toekomstige kosten. Elke auto wordt geleverd met minimaal 6 maanden BOVAG garantie en nieuwe APK. De kosten hiervoor zitten bij de aankoopprijs inbegrepen. Wij verkopen uitsluitend auto's waar wij achter staan anders laten wij dit aan een ander over! Indien gewenst leveren wij deze auto af met een extra service pakket voor €395,- Het servicepakket bestaat uit: uitgebreide inspectie, onderhoudsbeurt conform interval, 12 maanden GARANTIE met Europese mobiliteitspas, halve tank brandstof en reconditioneren.