MarktPlaza

Suzuki Grand Vitara - 2.0 TDi Automaat / Dealeronderhouden/ lichte gebruikssporen / echt goed rijden

506x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 4 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Bandenmaat: 235/60 R16
GVW: 1.995 kg
Afmetingen (LxBxH): 420 x 178 x 174 cm
Wielbasis: 248 cm
Topsnelheid: 138 km/u
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,6 l/100km (1 op 11,6)
Brandstofverbruik in de stad: 10,5 l/100km (1 op 9,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
CO2 uitstoot: 244 g/km
Emissieklasse: Euro2
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 366 - 388 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Afleverpakket (2): Elke auto die bij ons verkocht wordt, ondergaat een aflevercheck. Bij deze check beoordelen wij de auto op zowel de technische als optische staat. Hier zal dan ook een rapport uit voortkomen met mogelijke toekomstige kosten. Elke auto wordt geleverd met minimaal 6 maanden BOVAG garantie en een nieuwe APK. De kosten hiervoor zitten bij de aankoopprijs inbegrepen! Wij verkopen uitsluitend auto's waar wij achter staan anders laten wij dit aan een ander over!
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterruitverwarming
- Achterruitwisser
- Afdekhoes
- Airbag passagier
- Derde remlicht
- Halogeen koplampen
- Hoofdsteunen voor
- Sproeier
- Stoffen bekleding
- Toerenteller
- Verstelbare stuurkolom
Bij het ontwerpen van de Suzuki Grand Vitara stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. De aandrijving van deze Suzuki wordt verzorgd door een viercilinder motor. Ook aluminium dakrailing, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch verstelbare buitenspiegels en neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.
In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. De Suzuki is standaard voorzien van: toerenteller en centrale portiervergrendeling.
Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken. Deze Suzuki Grand Vitara komt uit 2000, werd geleverd van 11-05-1998 tot 31-12-2000 en kostte toen € 27,839.-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2000 op kenteken, is voorzien van een diesel motor, heeft een maximum vermogen van 64 kW (87 PK) en een cilinderinhoud van 1998 cc.
De personenauto heeft een topsnelheid van 138 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 0 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 8.60 liter per 100 km en hij weegt 1450 kg. De wegenbelasting bedraagt € 366.- per kwartaal.
Elke auto die bij ons verkocht wordt, ondergaat een aflevercheck. Bij deze check beoordelen wij de auto op zowel de technische als optische staat. Hier zal dan ook een rapport uit voortkomen met mogelijke toekomstige kosten. Elke auto wordt geleverd met minimaal 6 maanden BOVAG garantie en nieuwe APK. De kosten hiervoor zitten bij de aankoopprijs inbegrepen. Wij verkopen uitsluitend auto's waar wij achter staan anders laten wij dit aan een ander over! Indien gewenst leveren wij deze auto af met een extra service pakket voor €395,- Het servicepakket bestaat uit: uitgebreide inspectie, onderhoudsbeurt conform interval, 12 maanden GARANTIE met Europese mobiliteitspas, halve tank brandstof en reconditioneren.