MarktPlaza

Super de luxe, moderne villa in Rojales

402x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving


Aan de zuidelijke Costa Blanca hebben we nieuw in de verhuur deze 5 sterren zeer luxe, moderne, 172m2 grote, vrijstaande villa. Het huis ligt aan de rand van Rojales met een mooi uitzicht over het natuurgebied El Recorral tot aan de Middellandse Zee, is smaakvol en gezellig ingericht en is afgewerkt met zeer hoogwaardige materialen. U kunt heerlijk zwemmen in uw privé zwembad.
De villa is geschikt voor 6 personen, er zijn 3 ruime slaapkamers en 2 luxe badkamers met inloop regendouche.
Alle slaapkamers hebben inbouwkasten.
Er is een apart gastentoilet.
Door het hele huis is er een airco/verwarmingssysteem. Overal zijn er elektrisch bedienbare rolluiken.
Op het grote zonnige terras, grenzend aan de woonkamer, zult u onder het genot van een lekker drankje zeker vele uurtjes doorbrengen. ’s Morgens heerlijk buiten ontbijten, daarna heerlijk een duik nemen in uw privé zwembad, met zicht op de Middellandse Zee, lekker zonnen op een van de ligbedden, is dat genieten of niet? ’s Avonds gezellig de BBQ aan en uw dag kan niet meer stuk.
Het is ongeveer 10 minuten rijden naar de prachtige zandstranden van Guardamar del Segura. Dagelijks zijn er gezellige markten in de omliggende plaatsen. In Rojales zelf is er elke donderdagmorgen een leuke markt.
Het strand en alle voorzieningen zoals winkels, supermarkten, restaurantjes en terrasjes zijn van hieruit gemakkelijk te bereiken. Binnen 2 minuten staat u met de auto aan de golfbaan of in Rojales.

De gasten mogen gratis gebruik maken van de WIFI.

De auto kan afgesloten geparkeerd worden.
Het is een niet rokers huis.

Door de gunstige ligging t.o.v. de zon is het huis uitstekend geschikt om te overwinteren. Huurprijs om te overwinteren tussen de maanden november t/m maart is 900€ per maand, excl. verbruik elektra en water, eindschoonmaak en borg.

Huurprijs per nacht is in het laagseizoen 90€, tussenseizoen 105€ en in het hoogseizoen 130€ per nacht excl. verbruik elektra en water, eindschoonmaak en borg

Kijk op onze website bij Avda del Recorral 141 voor veel foto’s, uitgebreide omschrijving en actuele bezetting. U kunt online boeken.

Registratienummer Comunidad Valencia: solicitado
http://www.vakantiewoningencostablanca.nl/accommodation/avda-del-recorral-141/