Straatweg

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 81x bekeken
  • Datum geplaatst 11 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

Luxe Waterpark Follega
Riante KAVELS ten behoeve van nieuw te bouwen WOONARKEN op het waterpark Follega met kavelgroottes vanaf 438 m², gelegen aan de 100 meter brede Follegasloot, tussen het Prinses Margrietkanaal en het Tjeukemeer.
Vanaf: € 95.455,- excl. BTW per kavel
Het park aan de Straatweg in Follega ligt slechts op vijf kilometer van het gezellige Lemmer, waar u heerlijk kunt verblijven, winkelen en recreëren.
Sfeerrijke Friese dorpen als Echtenerbrug (8 km), Sloten (6 km) en Balk (10 km). Met de A6 naast de deuren liggen prachtige steden als Sneek, Heerenveen en Leeuwarden binnen handbereik. Het is tevens vanuit heel Nederland uitstekend bereikbaar: vanuit Amsterdam en Utrecht op slechts 1 uur en 5 minuten rijden. Het gezellige Lemster Dok in het prachtige Lemmer is over het water en de auto makkelijk te bereiken. Door het pareltje Echtenerbrug vlakbij Follega, loopt de Pier Christiaansloot als toeristisch vaarwater. Het vormt namelijk de verbinding tussen het zuiden de Kop van Overijssel (Weerribben) en de toegang tot de Friese meren. Een heerlijke (culinaire) trekpleister met ligplaatsen aan het water. Follega is een ideale vertrekpunt voor heerlijke fietstochten langs de mooiste plekjes, zoals hier langs Balk. De recreatiewoning, officieel een ark, mag u ook een watervilla noemen. Met een optimale beleving van landschap en water. Want wie kiest voor wonen op het water kiest voor vrijheid, lucht en ruimte. Comfortabel genieten op kabbelend water buiten op het terras of s winters warm binnen met uitzicht op de schaatsers of het besneeuwde landschap.
Spruyt Arkenbouw levert hoogwaardige arken in diverse uitvoeringen in Waterpark Follega: hoogwaardige drijvende bouwwerken van uitstekende kwaliteit met oerdegelijke betoncasco's. Op die casco's wordt maar liefst 20 jaar garantie gegeven, op de rest van de opbouw geeft Spruyt Arkenbouw 10 jaar garantie. We denken mee met uw specifieke wensen over het ontwerp en de indeling: vele opties en extras zijn mogelijk. Een Spruyt-ark is een meer dan volwaardige luxe en comfortabele vakantiewoning met alle moderne faciliteiten van uitsluitend topkwaliteit.
De woonarken worden geleverd door het gerenormeerde familiebedrijf Spruyt Arkenbouw. Met ruim een halve eeuw ervaring de grootste arkenbouwer in Nederland. Dat hou je alleen maar vol door te werken met vakmensen, gebruik te maken van beste materialen en constructies en te zorgen voor ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding.
* 20 jaar garantie op betonnen casco
* 10 jaar op opbouw;
* lid Bouwend Nederland;
* van ontwerp tot installatie, van casco tot droomark;
* arken voldoen aan woningwet, plaatselijke verordening, Politie Keurmerk Veilig Wonen.
Extra gegevens:
Merk: Straatweg
Ligplaats: Follega
Conditie: Gebruikt

Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.