MarktPlaza

Straatweg 56 a

255x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

DEZE VRIJSTAANDE 30-ER JAREN WONING IS DIRECT GELEGEN AAN DE RIVIER VECHT! DE ROYALE HOUTEN STEIGER (CA. 20 x 4,5 METER) MET AANLEGPLAATS VOOR BOOT, GARAGE VAN MAAR LIEFST 90 M2 EN EIGEN PARKEERGELEGENHEID, VOOR MEERDERE AUTOS MAKEN DEZE WONING UNIEK!
Deze karakteristieke woning met dertiger jaren details, biedt ruimte en privacy en is gunstig gelegen aan de rand van het dorp Maarssen met een goed voorzieningenniveau zoals winkels, scholen, sportfaciliteiten en restaurants. Zowel het centrum van Maarssendorp als het winkelcentrum Bisonspoor in Maarssenbroek zijn beide op fietsafstand bereikbaar. Tevens biedt de omgeving vele recreatiemogelijkheden op het water.
De centrale ligging van Maarssen staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en circa 10 minuten van Utrecht, de A2 en Zuilense Ring zijn om de hoek. Het NS station heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht.
Indeling
Begane grond
Entree, hal, garderoberuimte, toilet, kelder met CV opstelling en meterkast, vaste trap naar de 1e verdieping en toegang tot de keuken en woonkamer.
De sfeervolle woonkamer met erker en balkenplafond is gelegen aan de voorzijde van de woning. De ruime keuken is voorzien van een 4-pits keramische kookplaat en oven. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar voorzien van keukenblok en vaatwasmachine. De bijkeuken geeft toegang tot de achtertuin.
De gehele begane grond is voorzien van een laminaatvloer
1e verdieping
Vaste trap naar 1e verdieping met overloop, vaste kast, deur naar het dakterras, toegang tot 2 slaapkamers, een badkamer en trap naar de 2e verdieping.
Slaapkamer I is aan de achterzijde gelegen, voorzien van vaste kast en uitzicht op de Vecht.
Slaapkamer II is aan de voorzijde gelegen en tevens voorzien van een vaste kast.
De badkamer biedt een lig(bubbel)bad, douchecabine, wastafelmeubel, designradiator en 2e toilet.
2e verdieping
Vaste trap naar de 2e verdieping met overloop en toegang tot 2 slaapkamers beide met dakkapel.
Garage
Ruime stenen garage met loopdeur, vaste trap naar de eerste verdieping en voorzien van elektra. Deze ruimte is zeer geschikt als bijvoorbeeld een kantoor/salon aan huis of hobbyruimte. Tevens is hier plaats voor het parkeren van meerdere autos.
Tuin
De voortuin biedt plek voor het parkeren van meerdere autos. Middels een schuttingdeur is er toegang tot de achtertuin waar meerdere terrassen gecreëerd zijn om van de privacy en de omgeving te genieten. De achtertuin is gelegen aan de rivier De Vecht.
Bouwjaar: circa 1934
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 141 m2
Overige inpandige ruimte: circa 97 m2
Gebouw gebonden buitenruimte: circa 36 m2
Inhoud woning: circa 559 m3
Totale grondoppervlakte: 373 m2
De oppervlakten en algeheel resultaat zijn opgebouwd conform de Branche Brede Meet Instructie (BBMI) afgeleid van de NEN2580. Aan de oppervlakten en inhoud(en) kunnen geen rechten worden ontleend.
Bijzonderheden
De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas, met uitzondering van het zijraam van de slaapkamer aan de voorzijde
Het dak is in 2005 geïsoleerd
Het platte dak boven de keuken is in 2010 vernieuwd
Het buitenschilderwerk is in 2016 uitgevoerd
CV combiketel Intergas HR Eco (2018)
Extra gegevens:
Merk: Straatweg 56 a
Ligplaats: Maarssen
Conditie: Gebruikt